Gündem
  • 14.6.2016 14:41

İhbar edenler Atalay Filiz için ‘ödül’ bekliyor

İzmir’de iki haftadır aranan katil zanlısı Atalay Filiz’i, minibüsten inerken telefonlaihbar edip yakalanmasını sağlayan pastane çalışanı Taha Gürses ile minibüsün muavini Özgür Berber’i (16) ödül heyecanı sardı. Habertürk'ten Mehmet İNmez'in haberine göre, ilk ihbarı kendisinin yaptığını söyleyen Taha Gürses şunları söyledi: “Seri katili ilk ben tanıdım ve dakikalarca yolculuk yaptım. Fark etmesem belki yakalanamaz ve başkalarına zarar verebilirdi. Emniyet Müdürü ihbar edenlere ödül vereceğini açıkladı. Verilecek ödülü dört gözle bekliyorum. Ödülün en çok 1 ay sonra doğacak bebeğime yararlı olacağını düşünüyorum. Onun odasını yapmak için krediçekecektim. 1 yıllık evliyim, kirada oturuyorum. İnşallah değerli ve güzel bir ödül olur. Vatandaşların bizi takdir etmesi güzel ama devletin bizi ödüllendirmesi çok daha güzel olacak.”

Atalay Filiz'e o soru sorulunca tikleri ortaya çıktı!

‘CEP TELEFONU ALACAĞIM’

Zanlının ilk bindiği minibüste şoför babası Mustafa Berber’e muavinlik yapan Özgür Berber de şöyle konuştu: “Babamla seri katilin yakalanmasına yardımcı oldum, çok gururluyum. Artık okulda herkes bana, ‘Katili yakalatan Özgür’ diyor, ünlü oldum. Emniyet Müdürü beni ödüllendirirse gelecek parayla kendime ilk olarak cep telefonu alacağım. Tabii ödülün miktarını bilmiyorum. İnşallah bizi mutlu edecek ödül olur.”

Yeterli delil olmadığı için...

‘BORÇLARIM VAR’

Seri katilin yakalandığı minibüsün şoförü Kenan Aka ise şunları söyledi: “Atalay Filiz benim minibüsümde ve polise selektör yapmamla yakalandı ama ödül için ben umutlu değilim. Ödül telefonla ihbar edilene verilecekmiş. Şahıs araçtayken benim 155’i aramam mümkün olamazdı. Ama kapıları kilitleyerek yakalanmasına yardımcı oldum. Bana da ödül verilirse çok sevinirim. Sonuçta ben de günlük yevmiye ile çalışan bir şoförüm ve borçlarım var.”

Güncellenme Tarihi : 14.6.2016 14:55

İLGİLİ HABERLER