Asayiş
  • 31.8.2008 12:40

İKİ AİLE ARASINDA ÇIKAN KAVGAYI AYIRMAK İSTERKEN CANINDAN OLDU

İLKER UYAR
MANİSA  - Edinilen bilgiye göre, Turgutlu ilçesi İstasyonaltı Mahallesi Sefa sokakta oturan iki aile arasında kavga çıktı. Ç. ve E. aileleri arasında çıkan ve giderek büyüyen olaylarda 3 çocuk annesi Resmigül Tanrıverdi (46) başına aldığı tabanca kurşunuyla ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Tanrıverdi kurtarılamadı. Hastaneye kaldırılan diğer yaralılardan Çetin, Zeliha, Necmettin, Halil ve Şerafettin E. tedavi altına alındı.
E. ve Ç. aileleri arasında yaklaşık 15 gün önce çocuk kavgası nedeniyle başlayan husumetin dün gece büyük kavgaya dönüştüğü iddia edilirken ölen Resmigül Tanrıverdi'nin kavga eden aileleri ayırmak için olay yerinde bulunduğu belirtildi. Tabanca ile ateş açan şahsın arandığı olayın çok yönlü olarak soruşturulduğu bildirildi.
Emniyet güçlerince kavganın meydana geldiği Sefa Sokakta güvenlik önlemleri arttırılırken, Manisa'dan çevik kuvvet istendi. Diğer yandan yoğun önlemlerin alındığı Turgutlu Devlet Hastanesi'nde A Blok Acil Servis'e gelen hastalar da B Blok'a sevk edildi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 06:40

İLGİLİ HABERLER