Asayiş
  • 13.5.2013 13:37

İki kardeşe kanlı infaz!..

MANİSA’nın Soma İlçesi’nde, 36 yaşındaki Ferdi Akkuş ile 21 yaşındaki kardeşi Erdi Can Akkuş, çıkan tartışmada aynı durakta taksicilik yapan 33 yaşındaki K.Ş. tarafından pompalı tüfekle öldürüldü.

Dün saat 21.00 sıralarında, Gaziosmanpaşa Caddesi Beşyol Mevkisi’ndeki bir taksi durağında çalışan K.Ş. ile aralarında husumet bulunan aynı durakta taksicilik yapan Fethi Akkuş’un oğlu Erdi Can Akkuş arasında tartışma çıktı. Zaman zaman babasının yerine durağa çalışmaya geldiği öğrenilen Akkuş ile K.Ş. arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Soma Galatarasay Lokali’nde maç izlediği öğrenilen evli, iki çocuk babası taksi şoförü Ferdi Akkuş da kardeşinin kavga ettiğini haber alarak olay yerine geldi.

İddiaya göre, iki kardeşten bekar olan Erdi Can Akkuş, cebindeki bıçağı çıkartarak K.Ş.’ye saldırmak istedi. Bunun üzerine taksisinden pompalı tüfeğini alan K.Ş., Akkuş kardeşlerin üzerine peş peşe 6 el ateş etti. Kardeşlerden Ferdi Akkuş, baş ve göğsüne, Erdi Can Akkuş ise göğsüne isabete eden saçmalarla olay yerinde yaşamını yitirdi. K.Ş., olayın ardından taksisiyle kaçtı.

İki kardeşin cenazeleri savcının olay yerindeki incelemesinin arından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderilirken, polis, kaçan K.Ş.’nin yakalanması için çalışma başlattı.

 

DHA

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:22

İLGİLİ HABERLER