Spor
  • 6.3.2021 22:41

İki kulübe arasında gerginlik! Sergen Yalçın depremi...

KAYNAK : MİLLİYET

Süper Lig'de Beşiktaş, Gaziantep'i konuk etti. Mücadele iki takım arasında tansiyon yükselirken iki kulübe arasında tartışma çıktı. Öte yandan Beşiktaş'ta Sergen Yalçın şoku yaşandı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Süper Lig'in 29. haftasında Vodafone Park'ta oynanan Gaziantep maçına 28. haftadaki Yeni Malatyaspor kadrosuna göre 3 değişiklik yaparak çıktı.  Yalçın, Malatya deplasmanında kaleyi koruyan Utku Yuvakuran'ın yerine yeniden Ersin Destanoğlu'na görev verirken, sol bekte Fabrice N'Sakala'yı kulübeye çekerek Rıdvan Yılmaz'a forma verdi.  Tecrübeli teknik adam Necip Uysal'ın yerine de Adem Ljajic'i görevlendirdi.

Rıdvan Yılmaz 5 maç sonra 11de

Rıdvan Yılmaz 5 maç sonra 11'de

Beşiktaş'ın genç savunma oyuncusu Rıdvan Yılmaz 5 haftalık aranın ardından yeniden on bire döndü.  Trabzonspor'la Vodafone Park'ta oynanan karşılaşmada sakatlanarak oyundan çıkan Rıdvan, 5 maçlık araya Gaziantep maçında son verdi.

Montero 3 maç sonra kadroya girdi

Montero 3 maç sonra kadroya girdi

Siyah-beyazlıların İspanyol oyuncusu Francisco Montero, sakatlığının ardından kadroya döndü.  Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan İttifak Holding Konyaspor maçında sakatlanan ve tedavi sürecinde takımdan ayrı kalan Montero, Gençlerbirliği, Yukatel Denizlispor ve Yeni Malatyaspor maçlarında görev yapamamıştı.

Gerginlik çıktı

Gerginlik çıktı

50. dakikada Sergen Yalçın ile Gaziantep Teknik direktörü Sa Pinto arasında kısa süreli tartışma yaşandı. O anlar kameralara böyle yansıdı.

Yalçın cezalı duruma düştü

Yalçın cezalı duruma düştü

Tartışmadan kısa süre sonra Yalçın hakemden sarı kart gördü. Bu sezon dördüncü sarı kartını gören Sergen Yalçın, Başakşehir maçında cezalı duruma düştü.

Şehitlere saygı duruşu

Şehitlere saygı duruşu

Bitlis'in Tatvan ilçesinde yaşanan helikopter kazasında şehit olan 11 asker için karşılaşma öncesinde iki takım oyuncuları saygı duruşunda bulundu. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

Aboubakar yazdı

Aboubakar yazdı

15. dakikada Rachid Ghezzal defansın arkasına harika bir pas attı, topla buluşan Aboubakar, kaleci Günay'ı çalımladı ve boş kaleye topu gönderdi.

Bir gol daha

Bir gol daha

72. dakikada Larin orta sahanın gerisinde topu kazandı, defansın arkasına sarkan Aboubakar'ı gördü, o da ceza sahasına kadar götürdü şık bir çalımla defansı geçti ve vuruşunda topu ağlara gönderdi.

Aboubakar coştu

Aboubakar coştu

Vincent Aboubakar (15 gol & 4 asist) bu sezon Süper Lig'de yaptığı gol katkısı ile Beşiktaş forması giydiği bir önceki sezonun toplamında ulaştığı sayıyı geride bıraktı (2016/17'de 12 gol & 4 asist)

Rachid Ghezzaldan 11. asist

Rachid Ghezzal'dan 11. asist

Bu sezon Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de en fazla gol atan oyuncu Vincent Aboubakar (14), en fazla asist yapan oyuncu Rachid Ghezzal (11).

Sedye ile çıktı

Sedye ile çıktı

38. dakikada Gaziantep'te Güray Vural oyuna devam edemedi ve sedyeyle saha dışına alındı.

Güncellenme Tarihi : 6.3.2021 22:38

İLGİLİ HABERLER