Yaşam
  • 30.9.2008 16:00

İKİ ÜNLÜ FUTBOLCU, HOCALARINI HACCA GÖNDERİYOR...

Zaman Gazetesi'nin haberine göre Oğuz Çetin, Aykut Kocaman, Hakan Şükür gibi futbolcuları yetiştiren antrenör Karaberberoğlu'nun en büyük isteğini yerine getireceklerini ifade eden Bülent Uygun, "Geçen sene Hakan Şükür'le bu kararı almıştık. Ahde vefa örneği gösterip bu hayırlı göreve ön ayak olacağız. İki ay sonra nasipse hocamızı hacca göndereceğiz." dedi.

"HOCAMIZI SIRTIMIZDA TAŞISAK AZDIR"

Uygun, şu anda 82 yaşında olan Karaberberoğlu'nun, hayatındaki en önemli kişilerden biri olduğunu belirterek, "Hocamızı sırtımızda taşısak azdır. Bizlerin bugünlere gelmesinde çok payı oldu. Ekrem Karaberberoğlu'nun yetiştirdiği değerlerden Hakan Şükür 3 defa, Aykut Kocaman 2 defa ve Aykut Kocaman 1 defa gol kralı oldu. Sayabileceğim 70 tane milli takım futbolcusu yetiştirdi. Hakan'la beraber onu hacca gönderip hayır duasını almak istiyorum.

Onun iki isteği vardı. Bunlardan biri oğlu Esat'ın antrenör olmasıydı o da şu anda yardımcı antrenörüm. Diğeri ise hacca gitmek. Şimdi inşallah bunu gerçekleştireceğiz. Hocamız, eşi Hatice Karaberberoğlu ile beraber bu kutsal görevi gerçekleştirecek." diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:50

İLGİLİ HABERLER