Medya
  • 18.4.2019 22:15

İktidar gazetecilerinin 'FETÖ'cüsün' kapışması

Nihal Bengisu Karaca ve Ersoy Dede sosyal medyada kapıştı!

Ersoy Dede'nin "FETÖ medyasının kıdemli yöneticisiydi" sözleri Nihal Bengisu Karaca'yı kızdırdı. Nihal Bengisu Karaca, Ersoy Dede'ye sert tepki verirken "bu iftira için mahkemede hesaplaşacağız" dedi.

Nihal Bengisu Karaca ve Ersoy Dede sosyal medyada kapıştı!

Star gazetesi yazarı Ersoy Dede Twitter'da, "FETÖ medyasının kıdemli yöneticisiydi" diyerek Habertürk yazarı Nihal Bengisu Karaca'yı FETÖ'cü olmakla itham etti.

Nihal Bengisu Karaca ise Ersoy Dede'ye Twitter'dan cevap vererek Dede'nin eski yazılarını hatırlattı. Ersoy Dede daha sonra Karaca'yla ilgili attığı tweeti sildi.

"MAHKEMEDE HESAPLAŞACAĞIZ"

Cumhurbaşkanı Başdanışmanlarından Cemil Ertem'in yeğeni Barış Ertem'in Nihal Bengisu Karaca'nın seçim sonuçlarıyla ilgili yazdığı yazısını eleştirmesi üzerine Ersoy Dede, Karaca için "FETÖ medyasının kıdemli yöneticisiydi. 17 Aralık'tan sonra bile yazılarında hocaefendi demeyi sürdürdü. Soran olursa "el alışkanlığı" diyordu. Tepemize çıkaranlar düşünsün" diyerek cevap verdi.

Nihal Bengisu Karaca ise Ersoy Dede'nin bu suçlamalarına karşılık Ersoy Dede'nin 17 Aralık'tan sonra Gülen'le ilgili yazdığı yazılarını hatırlattı.

Ersoy Dede 2011'de Haber Vaktim'deki köşesinde "Bahçeli'nin Gülen takıntısı" başlıklı bir yazı yazmış Bahçeli'nin eleştirilerine karşı Gülen'i savunmuştu. 2014'te Akit gazetesindeki köşesinde ise Gülen'e karşı saldırılar için birlik olma çağrısı yapmıştı.

Karaca Ersoy Dede'ye "mahkemede hesaplaşacağız" dedi.

İşte Nihal Bengisu Karaca'nın o tweetleri

Ben 2009’dan önce onların gazetesinde çalıştım ama senin yaptığın şu hocaefendi! güzellemelerini yapmak aklıma bile gelmedi. Hele 17/25’ten sonra 2014’te, Gülen’e saldırıyorlar gelin birlik olalım çağrılarını hiç yapmadım.

Hiçbir yöneticilik vasfı içermeyen Ek editörlüğünü ‘kıdemli fetö medyası yöneticiliği’ gibi lanse etmesiyle ilgili iftira için ise mahkemede hesaplaşacağız.

Bu yazısı da evlere şenliktir. Devlet Bahçeli’yi Gülen’e takık olmakla itham ediyor. Diğer bir yazısında ise ‘Bağrına taş basar ama insanların mutluluğu için dönmez” diyor. Breh breh. Neyse daha çok var ama enerjimi mahkemeye saklayacağım

Güncellenme Tarihi : 18.4.2019 22:52

İLGİLİ HABERLER