Gündem
  • 29.4.2007 00:04

İKTİDAR VE MUHALEFET DÜĞÜNDE BİRARAYA GELDİ

MUSTAFA ESEN
İSTANBUL  - Milliyet Gazetesi İcra Kurulu Üyesi Hanzade Doğan ile işadamı nişanlısı Osman Boyner, muhteşem bir düğünle dünya evine girdi. Düğüne bazı siyasi parti liderleri ile iş ve sanat camiasından çok sayıda davetli katıldı.


Hilton Oteli'nde yapılan düğüne Adalet Bakanı Cemil Çiçek, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, DSP Genel Başkanı Zeki Sezer ile siyaset, iş ve sanat dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

 Genç çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıyarken, şahitliğini ise Deniz Baykal ile Cemil Çiçek yaptı. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen düğün töreni esnasında düğüne geç katılan DYP lideri Mehmet Ağar ve Anavatan Partisi lideri Erkan Mumcu'nun aynı masada oldukları öğrenildi.

Düğüne gelen CHP lideri Deniz Baykal, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtsız bırakırken; DSP lideri Zeki Sezer, bir gerilim ortamının yaşandığını belirterek biran önce erken seçim yapılmasının gerektiğini ifade etti.

 Düğünün ardından otelden ayrılan ilk isim Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu oldu. Gündeme ilişkin sorular üzerine Mumcu, "Muhalefet olarak üzerimize düşen görevi yaptık" dedi.


CHP Genel Başkanı Baykal ve Adalet Bakanı Cemil Çiçek, düğün töreninin bitimine doğru otelden birlikte çıktı. Çıkışta birlikte fotoğraf çektiren Baykal ve Çiçek, daha sonra otelden ayrıldı.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 19:40

İLGİLİ HABERLER