Asayiş
  • 1.7.2009 01:28

İL GENEL MECLİSİ ÜYESİ İNTİHAR ETTİ...

29 Mart 2009 Yerel Seçimleri'nde AK Parti'den Korgan İl Genel Meclis Üyesi olarak seçilen 44 yaşındaki evli 3 çocuk babası Şükrü Börek, kefil olduğu bir kişinin borcunu ödememesi üzerine bunalıma girerek saat 10.05 sıralarında kendine ait işyerinde ruhsatlı tabancasıyla kafasına bir el ateş etti.

Silah sesi üzerine olay yerine gelen vatandaşların yardımıyla 112 Acil Servis ekipleri tarafından önce Korgan Devlet Hastanesi, ardından da Fatsa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan AK Parti'li Şükrü Börek, durumunun ağırlaşması üzerine Samsun 19 Mayıs Tıp Fakültesi'ne sevk edildi.

Korgan'da bir turizm acentası sahibi olan Börek'in beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi.

MECLİS BAŞKANI: GÜVEN ORTAMI AZALDI

Ordu İl Genel Meclisi Başkanı Engin Tekintaş, "Bu olaylar bizim için elim olaylar. Türk toplumunda insanların birbirlerine olan güven ortamı azaldı. Bu Türk toplumu için önemli bir kayıp. Her şeyin temelinde bir güven ve inanç olduğunu düşünüyorum. Şükrü Bey çok aktif bir arkadaşımızdı. Ama geldiği yeri bir tıkanma noktası olarak görüyorum. Hiçbir insanın bu noktaya gelmesini istemeyiz. Yaşanan olayın bizim açımızdan da dikkat edilmesi gereken bir durum olduğunu düşünüyorum.Tüm meclis üyesi arkadaşlarımızla dualarımız onunla. Ailesi ve çocuklarına geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:34

İLGİLİ HABERLER