Yaşam
  • 29.9.2011 13:35

İLK İŞİ TATLISES'İN YANINDA VURULAN ASİSTANINI KOVDURMAK OLDU!

Ayşegül Yıldız'ın Tatlıses'ten nikâh öncesi tek bir isteğinin olduğu öğrenildi. Yıldız, Tatlıses'ten 13 Mart'taki silahlı saldırıda omzundan vurulan asistanı Damla Buket Çakıcı'yı işten çıkarmasını istedi.
Tatlıses'in Yıldız'ın bu isteğini kabul ettiği ve yıllardır yanında çalışan asistanının işine son verdiği öğrenildi. Damla Buket Çakıcı'nın evlilik haberini alınca fenalaştığı ifade edildi.

İMAM NİKAHI İDDİASI
İbrahim Tatlıses 13 Mart gecesi İstanbul Maslak'ta başında vurulmuş ve sol tarafı felç olmuştu. Kaleşnikof mermilerine hedef olan otomobilde İbo'nun yanında asistanı Damla Çakıcı da vardı. Damla da boynundan yaralanmıştı. İbo ile Damla'nın sevgili olduğu, imam nikahı kıydıkları, Damla'nın İbo'ta olan aşkı nedeniyle kocasından boşandığı bile öne sürülmüştü.

DAMLA'YA ÇİFTE DARBE
İbo tedavi gördüğü İstanbul Maltepe'deki hastanede önceki akşam 12 yıllık aşkı Ayşegül Yıldız ile sürpriz şekilde evlenmişti. Ayşegül nikahtan hemen önce İbo'dan Damla'yı işten çıkarmasını istedi. İbo da Damla'nın işine anında son verdi. İbo'nun evlenmesiyle şok geçiren Damla, işten çıkarıldığını da öğrenince yıkıldı. Damla sakinleştirici ilaç ile yatıştırıldı.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 13:38

İLGİLİ HABERLER