Dünya
  • 2.4.2020 11:00

İlk ‘koronavirüs’ vahşeti! ‘Onu öldürdüm çünkü bana bulaştırdı’

Dünyayı büyük bir krize sürükleyen koronavirüs ırkçılığın yanı sıra cinayete de sebep oldu. İtalya'da ilk "koronavirüs" cinayeti kayıtlara geçti. İtalyan bir erkek hemşire, doktor arkadaşını boğarak öldürdü ve ifadesinde "onu öldürdüm çünkü bana koronavirüs bulaştırdı" dedi.

İlk ‘koronavirüs’ dehşeti! ‘Onu öldürdüm çünkü bana bulaştırdı’

Koronavirüs salgınının en sert etkilediği ülkelerin başında gelen İtalya'da koronavirüs yüzünden ilk cinayet işlendi. İtalya'da yaşayan Antonio De Pace isimli erkek hemşire, doktor olan ve hastanede koronavirüs ile mücadele eden arkadaşını Lorena Quaranta'yı öldürdü.

Yerel basında yer alan haberlerde 28 yaşındaki De Pace'nin doktor arkadaşını "kendisine koronavirüsü bulaştırdığı" gerekçesiyle öldürdüğü belirtildi. Salı gecesi polisi arayan De Pace'nin suçunu itiraf ettiği belirtildi.

"Bana koronavirüs bulaştırdı"

27 yaşındaki Quaranta'nın cansız bedenini evde bulan polis, De Pace'nin de bileğinde kesikler olduğu ve intihar etmeye çalıştığını duyurdu. Sorguya alınan De Pace, "Onu öldürdüm çünkü bana koronavirüsü bulaştırdı" dedi.

Testleri negatif çıktı

De Pace'ye koronavirüsü testi yapılırken İtalyan haber ajansları De Pace ve Quaranta'nın test sonuçlarının negatif çıktığını duyurdu.

Güncellenme Tarihi : 2.4.2020 11:08

İLGİLİ HABERLER