Spor
  • 29.9.2014 17:33

İlkay Gündoğan’dan Galatasaray yorumu

Borussia Dortmund’un Türk asıllı genç futbolcusu İlkay Gündoğan, Kicker Dergisi’ne yaptığı açıklamada, Şampiyonlar Ligi’nde bulundukları gruptan mutlu olduğunu belirterek, "Daha önce Türkiye’de hiçbir resmi maça çıkmadım. Galatasaray’ın stadındaki atmosfer çok görkemli. İstanbul’da Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki bir derbiyi izlemiştim. O maçın da atmosferi müthişti" dedi.

Galatasaray’ın Türkiye’nin en iyi takımlarından biri olduğunu vurgulayan Gündoğan, "Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray’ı 2 maçta da yenmeyi hedefliyoruz. Ancak Galatasaray’ın da gruptan 2. olarak üst tura yükselmesini istiyorum" ifadelerini kullandı.

Almanya A Milli Takımı formasını da giyen İlkay Gündoğan, gelecekte yapılacak en az 2 Dünya Şampiyonası’nda Almanya Milli Takımı formasını giymeyi istediğini ifade ederek, "Bu niye 3 olmasın? Nasıl olsa daha gencim" diye konuştu.

Gündoğan, uzun zamandır sakat olduğu için formasına büyük özlem duyduğunu, sakatlığının ardından takımla beraber çıktığı antrenmanda topla buluştuğunda çok farklı bir duyguya kapıldığını da dile getirdi.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:26

İLGİLİ HABERLER