İlknur hemşire Koronavirüsü yendi

1 dk okuma
İlknur hemşire Koronavirüsü yendi

Hızlı Özet

Paylaştığı video ile virüsü yendiğini açıklayan İlknur hemşire, "Ben kazandıysam hepimiz kazanırız" dedi.






İstanbul Pendik'te yaşayan ve geçtiğimiz günlerde bir video paylaşarak Corona Virüsüne yakalandığını açıklayan Kütahyalı İlknur hemşire, bu kez yayınladığı video ile virüsü yendiğini açıkladı. Paylaştığı video ile virüsü yendiğini açıklayan İlknur hemşire, "Ben kazandıysam hepimiz kazanırız" dedi.



İlknur hemşire yayınladığı videoda, "Bir hafta önce Kovid-19 virüsü testimin pozitif çıktığını sizlerle paylaşarak hepinizi üzmüştüm. Bugün ise müjdemi veriyorum. Ben o yeşil minik canavarı yendim. Bir hemşire olarak ben bu virüsü yendim ve bu savaşın kazananı ben oldum. Bu zorlu süreçte yanımda olan herkesten Allah razı olsun. Şu an taburcu oldum ve evimdeyim. Evimde karantina sürecim devam edecek. Kurallara evimden uymaya devam edeceğim. Allah hepinizden razı olsun. Ben kazandıysam hepimiz kazanırız. Asla pes etmek yok. İyi ki varsınız" şeklinde konuştu.




Bu haber 454 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bakan Gürlek: 6 faili meçhul cinayet daha aydınlatıldı
Asayiş

Bakan Gürlek: 6 faili meçhul cinayet daha aydınlatıldı

Adalet Bakanı Sayın Akın Gürlek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 6 cinayet dosyasını daha aydınlattıklarını duyurdu. Bakan Gürlek, 46 dosyada, 52 maktul ve 7 yaralının bulunduğu faili meçhul olayların üzerindeki sır perdesini kaldırdıklarını ifade etti.

Habervitrini10324 Görüntüleme
Okullara saldırı hazırlığındaki C31K suç örgütüne 22 ilde operasyon
Asayiş

Okullara saldırı hazırlığındaki C31K suç örgütüne 22 ilde operasyon

Okulların açılmasına günler kala; çeşitli suç içerikli paylaşımlarda bulunan ve 3 ildeki 3 okula yönelik silahlı saldırı hazırlığına ilişkin paylaşımlar yaptıkları belirlenen C31K isimli suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. 22 kentteki eş zamanlı operasyonda 27 şüpheli yakalandı.

Habervitrini10426 Görüntüleme
Kiracının 2 kişiyi öldürdüğü dehşette ayrıntılar ortaya çıktı! '500 bin dolar' detayı
Asayiş

Kiracının 2 kişiyi öldürdüğü dehşette ayrıntılar ortaya çıktı! '500 bin dolar' detayı

Dün İstanbul'da 2 kişiyi öldürüp 1 kişiyi yaralayan kiracı Mehmet Taşkaya'nın, 20 yıldır binayı çekip çevirdiği ve Almanya'daki ev sahipleri adına evlerle ilgilendiği ortaya çıktı. Olay günü ise Taşkaya ve öldürdüğü ev sahipleri arasında 500 bin dolarlık bir alacak verecek tartışması çıktığı öğrenildi.

Habervitrini14992 Görüntüleme
22 ilde C31K suç örgütüne operasyon
Asayiş

22 ilde C31K suç örgütüne operasyon

iber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen soruşturma kapsamında, sosyal medya ve iletişim platformlarında suç içerikli paylaşımlarda bulunan "C31K" isimli yeni nesil suç örgütü içerisinde faaliyet gösterdiği değerlendirilen 19'u adli süreçteki çocuk, 32 şüpheli tespit edildi.

Habervitrini11561 Görüntüleme