Spor
  • 29.7.2009 00:01

İLLE DE TUNCAY OLSUN!..

İngiliz basını Middlesbrough'un küme düşmesinin ardından takımdan ayrılacağını açıklayan yıldız futbolcunun bugüne kadar başka bir kulüple anlaşamaması üzerine Fenerbahçe'ye bir yıl kiralanma olasılığının yüksek olduğunu yazmaya başladı.

Middlesbrough kulübüne yakınlığı ile bilinen "Thenorthernecho" gazetesi, İngiliz Kulübünün 6 milyon Sterlinlik bonservis bedeline rağmen, Tuncay'ın haftalık 40 bin sterlinlik ücretini ödemekde zorluk çektiğini ve bu nedenle yıldız futbolcunun Fenerbahçe'ye kiralık olarak gönderilmesine sıcak baktığını ileri sürdü.

Bilindiği gibi Tuncay'a son olarak Villareal takımı takip olmuş ancak İspanyol kulübü yüksek bonservis bedeli nedeniyle Brezilyalı Nilmar'ı tercih etmişti.

Fenerbahçe yönetiminin kulübe para kazandırmadan giden Tuncay'ı geri almak için kesinlikle bir ödeme yapmamayı kararlaştırdığı ancak kiralık konusuna sıcak bakabileceği ileri sürüldü.

Tuncay'ın da Sarı-lacivertli yönetime haber göndererek, "Futbol yaşantımı İngiltere'de sürdürmek istiyorum ama ikinci ligde asla oynamam. Benden haber bekleyin" dediği öğrenildi.

Bu arada Fenerbahçe İstanbul'a gelen Lugano'nun menaceri Cristian ile görüşmelere başladı.

Sarı lacivertliler Lugano'nun kendi öne sürdükleri teklifi kabul etmesi halinde, Edu'nun sözleşmesini bir yıl dondurabilmek için harekete geçecek.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:03

İLGİLİ HABERLER