Gündem
  • 29.9.2013 16:15

İmam camide elektrik kablosuyla kendini astı

BALIKESİR'in Gönen İlçesi'ne bağlı Büyüksoğuklar Köyü'nde görev yaptığı camide bağladığı elektrik kablosuyla intihar eden imam 36 yaşındaki Abdulkadir Çelik, Erzurum'un Tortum İlçesi'ne bağlı Akbaba Köyü'nde toprağa verildi.

Büyüksoğuklar Köyü'nde 8 yıldan bu yana imamlık yapan evli ve 3 çocuk babası Abdulkadir Çelik, bir süre önce Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen yurt dışı din hizmetleri sınavını kazandı. Almanya'ya gitmeye hak kazanan Çelik, iddiaya göre eşi Nisagül'ün bu ülkeye gitmek istememesi, çocuklarının da gitmek istemesi sonucu bunalıma girdi. Yaşadığı çıkmazı bazı arkadaşlarıyla da paylaşan Çelik, önceki gün cuma namazını kıldırdı ve cemaatin camiden ayrılmasının ardından elektrik kablosu ile kendini caminin mahfiline astı. Cansız bedeni cemaat tarafından bulunan Çelik'in cesedi yapılan otopsinin ardından memleketi Erzurum'a getirildi.

Abdulkadir Çelik, Tortum İlçesi'ne bağlı Akbaba Köyü'nde öğlen kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:36

İLGİLİ HABERLER