Gündem
  • 31.1.2020 10:18

İmamoğlu battıkça batıyor!.. Elazığ depremi kızımdan önemli değil

Elazığ depremi kızımın hayatından önemli değil!

41 kişinin can verdiği Elazığ’daki deprem bölgelerini ziyaret ettikten sonra ailesiyle birlikte Erzurum Paladöken’de kayak tatili yapmaya giden CHP’li Ekrem İmamoğlu, akla ziyan açıklamalarda bulundu.

Elazığ depremi kızımın hayatından önemli değil!

41 kişinin can verdiği Elazığ’daki deprem bölgelerini ziyaret ettikten sonra ailesiyle birlikte Erzurum Paladöken’de kayak tatili yapmaya giden CHP’li Ekrem İmamoğlu, akla ziyan açıklamalarda bulundu. Henüz cenazeler kaldırılırken, depremin enkazı kaldırılmamışken keyif çatmaya giden İmamoğlu, kamuoyunun tepkilerine rağmen kendisini savundu.

Yüzsüzlük

Elazığ’ı yıkıma uğratan afetin, kızının hayatından daha önemli olmadığını ima eden İBB Başkanı İmamoğlu, şu açıklamalarda bulundu,

“Şimdi ben anlıyorum, Ekrem İmamoğlu bir gün de tatil yapsa konuşacaklar, iki gün de. Canı yananlar var. İstanbul belediyesini kaybetmenin bazı insanlara verdiği rahatsızlık var. Ailem, benim kutsalım. Hayat gelip geçiyor. Sekiz yaşındaki kızımın çocukluğunu ıskalayamam. Ergenlik çağını yaşayan oğlumun bu çağlarını ıskalayamam. O çocuğun ruhunda bu eksikliği yaşatan baba olmak istemem. Bir arada olmak, iki-üç gün buluşmak baba olarak sorumluluğum. Ben yas tutmanın ne demek olduğunu çok iyi bilen insanım...”

 

Güncellenme Tarihi : 31.1.2020 11:23

İLGİLİ HABERLER