Gündem
  • 19.5.2019 17:53

İmamoğlu: “Ben bir projeyim”

CHP'nin İBB adayı Ekrem İmamoğlu, "Siz bir proje misiniz?" sorusuna, "Evet, ben bir projeyim." şeklinde cevap verdi.

CHP’nin İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, TV1000’de Okan Bayülgen’in konuğu oldu. Okan Bayülgen, Uykusuzlar Kulubü programına katılan İmamoğlu'na, “Siz bir proje misiniz?” diye sordu.

“Evet, bir projeyim”

İmamoğlu, “Evet ben bir projeyim. Ben şöyle bir projeyim ama; Ben Trabzon'un 40 haneli bir köyünde 60 metrekarelik bir evde 3 yeni evli çiftin oturduğu bir evde doğmuş bir çocuğum. Köy hayatıyla yetişmiş birisiyim.” dedi.

“Çocukluğumda bile para kazanmayı öğrenmeye çalıştım”

İlkokulu, ortaokulu, liseyi şehirde okuduğunu söyleyen İmamoğlu, “Sonra üniversite okumuş birisiyim. Ama okuma yazmayı bilmeden esnaflığı da öğrenmiş birisiyim. Çocukluğumda bile mal satıp para kazanmayı öğrenmeye çalışmış birisiyim.” ifadelerini kullandı.

Babasının inşaat yaptığını ve kendisinin de inşaatta çalıştığını söyleyen İmamoğlu İnşaat’ın ve Park Teras AVM’nin sahiplerinden biri olan CHP’liEkrem İmamoğlu, “Dolayısıyla işçiyi de hisseden birisiyim.” dedi.

İmamoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ataerkil bir ailenin tadını alan bütün bunların sorumluluk sahibi olduğunu düşünüp siyasete atılması tümüyle bir proje aslında. Bu proje Atatürk Cumhuriyetinin bir projesi. Beni 40 haneli bir köyden alıp İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı yapan bir proje.”

Güncellenme Tarihi : 19.5.2019 16:54

İLGİLİ HABERLER