Gündem
  • 20.8.2019 12:50

İmamoğlu Bodrum tatilinden niye vazgeçmiyor?

Selin yalandığı Cumartesi günü ortalıkta görünmeyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tepki üzerine pazar günü Bodrum'daki tatilini kesip İstanbul'a gelmişti. Ancak kısa esnaf ziyaretinden sonra aynı gün saat 15.40 uçağı ile Bodrum'a döndüğü ortaya çıktı. İmamoğlu'nun Bodrum'dan ve yat tatilinden neden vazgeçemediği merak ediliyor.

Ekrem İmamoğlu'nun Bodrum'da bir yatta çekilmiş fotoğrafı istanbul'da sel felaketinin yaşandığı gün Twitter'da paylaşıldı.

Selin yaşandığı gün ortalıkta görünmeyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tepki üzerine Bodrum tatiline ara verip Pazar günü İstanbul’a gelmişti. Kısa esnaf ziyaretinden sonra aynı gün 15.40 uçağıyla Bodrum’a döndüğü ortaya çıkan İmamoğlu’nun Bodrum’dan niçin vazgeçemediği merak ediliyor.
İmamoğlu, terör bağlantıları nedeniyle görevden alınan HDP’li belediye başkanlarına da Twitter’dan attığı şu mesajla destek verdi: “31 Mart Yerel Seçimlerinde milletin oylarıyla seçilmiş Diyarbakır, Van ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlarının görevlerinden alınarak yerlerine kayyum atanması demokrasiyle ve demokratik teamüllerle izah edilemez. Milletin iradesini yok saymak kabul edilemez.”

Güncellenme Tarihi : 20.8.2019 11:51

İLGİLİ HABERLER