Gündem
  • 30.1.2020 10:47

İmamoğlu, su baskınını şikayet eden vatandaşla alay etti

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'nde belediye başkanıyken Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi'nin 2 yıl tadilata rağmen ilk yağmurda su basması nedeniyle tepki gösteren vatandaşla dalga geçti. Türkiye depremin yasını tutarken tatil keyfi yapan İmamoğlu bu tavrıyla, oy istediği vatandaşları ne kadar dikkate aldığını bir kez daha göstermiş oldu.

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Beylikdüzü Belediye Başkanlığı döneminde Atatürk Kültür Sanat Merkezi'ni su basmasını tepki gösteren genç bir kızla dalga geçmesi sosyal medyada gündem oldu.

Kültür merkezinin havuza dönmesinden yakınan vatandaşa "Doya doya keyfini çıkarın" cevabını verdi

2018 yılında geçen diyalogda, Hüda Nur isimli bir vatandaşın "2 yıla yakın tadilatta tuttuğunuz binanız bu mu? ilk yağmurda olimpik havuz oldu çünkü" tepkisine ilginç bir cevap veren Ekrem İmamoğlu "Yeni bina sistemlerinde bazen küçük aksaklıklar olur endişe yok size tavsiyem doya doya tadını çıkarın" ifadelerini kullandı.

Boş kütüphaneye davet etti

Tekrar vatandaştan "Aynen tadını çıkarttım özellikle şuradaki havuzda yüzerken :))))" cevabını alan İmamoğlu "Espri yeteneğine bayıldım. bence kütüphanedeki bilgi havuzu ve kitaplar yüzmek için çok daha iyi sizi ben oraya davet ediyorum" dedi.

Bunun üzerine başka bir soruna dikkat çeken genç kız, "Zaten sabah dokuz itibariyle kütüphanedeydim lakin binayı tahliye ettiler biz de kütüphaneden cıkarıldık, ben de sizi biraz olan bitenden haberdar olmaya davet ediyorum çünkü beni bos kütüphaneye davet ediyosunuz. Yarın sabah dokuzda şezlong kaparım ama size havuz başından" ifadelerin kullandı.

İmamoğlu vatandaşla bir kez daha dalga geçerek "Şezlong ile gelince hemen farkeder tanışırız ne güzel." dedi.

 yeniakit.com.tr

Güncellenme Tarihi : 30.1.2020 08:50

İLGİLİ HABERLER