Gündem
  • 29.5.2022 12:07

İmamoğlu ve Mansur Yavaş'la ilgili bomba iddia! Vay anasını

Eski CHP milletvekili ve gazeteci Barış Yarkadaş, Türkiye'deki tüm CHP'li belediye başkanlarının katılımıyla Van'da gerçekleştirilen ve üç gün süren 'Belediye Başkanları Çalıştayı'nda edindiği bomba kulis bilgisini paylaştı.

Eski CHP milletvekili ve gazeteci Barış Yarkadaş, Türkiye'deki tüm CHP'li belediye başkanlarının katılımıyla Van'da gerçekleştirilen ve üç gün süren 'Belediye Başkanları Çalıştayı'nda edindiği kulis bilgisini paylaştı.

Yarkadaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da dahil olmak üzere tüm belediye başkanlarının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olma konusunda birleştiğini söyledi.

Yarkadaş, kulis bilgisini şu ifadelerle aktardı:

"Ekrem İmamoğlu, konuşmasında herhangi bir göreve talip olmadığını, partinin vereceği her görevin de başının üstünde olduğunu söylemiş. Konuştuğum belediye başkanları, çok birleştirici bir konuşma yaptığını söyledi. Benzer minvalde Mansur Yavaş da bir konuşma yapmış.

Konuştuğum belediye başkanları şunu söylüyor; CHP'nin belediye başkanları, bugün Sayın Genel Başkan'ın adaylığı konusunda birleştiler, hemfikir oldular. Yarın Sayın Genel Başkan altılı masanın toplantısına gittiğinde eli daha güçlü gidecek. Genel hava, Kemal Bey'e tam destek yönünde."

 

Güncellenme Tarihi : 29.5.2022 12:10

İLGİLİ HABERLER