Gündem
  • 19.8.2019 08:07

İmamoğlu yarım günlük şovundan sonra Bodrum'a geri döndü

İstanbul'u vuran sel felaketinde İBB'nin ihmalleri ve önlem almaması konuşulurken Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yoğun tepkiler üzerine yarıda kestiği Bodrum tatiline devam etmek için İstanbul'dan ayrıldı.

Ekrem İmamoğlu, sabah saatlerinde Bodrum'dan geldiği İstanbul'da yağıştan zarar gören yerleri inceledi.
 
İstanbul'da meydana gelen sel felaketinde sokaklar nehire dönerken, bir çok iş yerini su basmış ve bir vatandaş hayatını kaybetmişti.

Yaşanan bu gelişmeler esnasında Bodrum'da tatilde olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu vatandaşın tepkisini çekmişti. İmamoğlu bugün yeleğini giyip zarar gören bölgelerdeki esnaflarla görüştü.

15.40 uçağı ile Bodrum'a uçtu
Superhaber.tv'nin özel haberine göre; Ekrem İmamoğlu sabah saatlerinde geldiği İstanbul'da öğlene kadar selden zarar göre yerleri inceledikten sonra, 15:40 uçağıyla tatiline devam etmek üzere Bodrum'a döndü.

Yarım gün kaldı tatili 22 Ağustos'ta bitecek
Meteorolojinin günler öncesinden uyarmasına rağmen Cumartesi günü İstanbul’da yaşanan sel felaketinde can ve mal kayıpları yaşandı. Selden zarar gören vatandaşlar İBB'nin önlem almadığını ve mazgalların temizlenmediği için su baskınları olduğunu ileri sürerken, Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ortalarda görünmemesi tartışma konusu oldu. Vatandaşlar sosyal medyada “İmamoğlu nerede” sorusunu sorarken, Bodrum'da olduğu öğrenilen Ekrem İmamoğlu'nun 6 günlük izne çıktığı bilgisine ulaşıldı. İmamoğlu'nun vekil tayin ettiği Hasan Aksu, "Bugün ulaşma imkanı olmadı" açıklaması yaptı. Ekrem İmamoğlu Cumartesi yaşanan selin ardından Pazar sabahı Bodrum'dan İstanbul'a geldi. İmamoğlu,21 Ağustos günü dahil 6 günlük tatiline devam etmek için yarım gün kaldığı İstanbul'dan Bodrum'a geri döndü.

 
 
İmamoğlu'nun 6 gün izne ayrıldığına dair belge sosyal medyada paylaşıldı.
Güncellenme Tarihi : 19.8.2019 10:08

İLGİLİ HABERLER