Gündem
  • 31.1.2020 21:10

İmamoğlu'na bir tekme de baş destekçisi Yılmaz Özdil'den!..

 

Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik deprem sonrası henüz enkazdan insanlar çıkarılmamışken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yaptığı kayak tatili konuşulmaya ediyor.

"Benim yaşama bakışım bu. Burada yapılmış hiçbir hata yok" diyen İmamoğlu, ailesine zaman ayırmak zorunda olduğunu belirterek "Benim kutsalım bu" sözleriyle kendisini savundu.

İmamoğlu tatile gitmeyen seçmen ile kazandı iddiası

Tartışmalarla ilgili muhalif yazarların ne diyeceği merak konusuydu. Sözcü yazarı Yılmaz Özdil de İmamoğlu'nu sert dille eleştirdi. Bugünkü yazısında vatandaşların İmamoğlu için 23 Haziran İstanbul seçimlerinde tatilini bırakıp sandığa koşmasını hatırlatan Özdil, şu ifadelere yer verdi:

Hakikaten yakışmadı

"Tatil her insanın hakkı.. Hele ki aileyle tatil, ne mutlu, en doğal hakkı.. Ama bazı günler vardır ki, tatile gitmemen gerekir.. O hassas günde tatile gitmezsin, İstanbul'u kazanırsın.. O hassas günde tatile gidersin, kaybedersin!. Ve şimdi maalesef “Sömestr tatiliydi, 25 gün önceden tatilimi planlamıştım, o güne denk geldi, Palandöken'e gittim, hayat gelip geçiyor” filan Hakikaten yakışmadı.."

Palazlanınca cemevine, sıkışınca camiye koşuyor!

Güncellenme Tarihi : 31.1.2020 21:17

İLGİLİ HABERLER