İmamoğlu'na Cuma namazı için geldiği camide şok protesto!

1 dk okuma
İmamoğlu'na Cuma namazı için geldiği camide şok protesto!

Hızlı Özet

Ekrem İmamoğlu'na Cuma namazı için geldiği camide şok protesto! Gözaltına alınanlar var






İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na, Güngören'de cuma namazı için geldiği camide bir kişi tepki gösterdi. Tepki gösteren kişi ile korumalar arasında gerginlik çıktı. Polis, 3 kişiyi gözaltına aldı.



Ekrem İmamoğlu'na Cuma namazı için geldiği camide şok protesto! Gözaltına alınanlar var



İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na, Güngören'de cuma namazı için geldiği camide bir kişi tepki gösterdi. Tepki gösteren kişi ile korumalar arasında gerginlik çıktı. Polis, 3 kişiyi gözaltına aldı.İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, cuma namazı için Güngören'de bulunan Hüseyin Emek Camii'ne geldi. İddiaya göre bir kişi, cami içinde İmamoğlu'na tepki gösterdi.





Cami çıkışı tepkilerini sürdüren kişiye 2 kişi daha destek verdi. İmamoğlu'nun korumaları ile bu kişiler arasında gerginlik çıktı.





Olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis olaylara karışan 3 kişiyi gözaltına aldı.








Bu haber 1308 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İstanbul için art arda uyarılar! Sabah başlayıp, geceye kadar sürecek
Gündem

İstanbul için art arda uyarılar! Sabah başlayıp, geceye kadar sürecek

AKOM ve Meteoroloji’nin peş peşe yaptığı sağanak uyarılarının ardından bir uyarı da İstanbul Valiliği’nden geldi. Valilik, kentte yarın sabah saatlerinden itibaren kuvvetli fırtına ve rüzgarın etkili olacağını belirterek uyardı. Fırtınanın gece saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenirken, saatte hızının 50-70 kilometre olacağı tahmin ediliyor.

Habervitrini9913 Görüntüleme
Erdoğan: Netanyahu kaostan nemalanıyor
Gündem

Erdoğan: Netanyahu kaostan nemalanıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile düzenlediği ortak basın toplantısında İsrail’in Batı Şeria ve Kudüs’teki uygulamalarına tepki gösterdi. Netanyahu hükümetinin bölgede kaos ve çatışmadan nemalandığını belirten Erdoğan, Filistin davasının başta İslam dünyası olmak üzere tüm insanlığın ortak sorumluluğu olduğunu vurguladı.

Habervitrini9050 Görüntüleme
Üç il için yasak getirildi! İstanbul, Kocaeli, Zonguldak...
Gündem

Üç il için yasak getirildi! İstanbul, Kocaeli, Zonguldak...

Açıklamalar peş peşe geldi, üç il için yasak getirildi! İstanbul, Kocaeli, Zonguldak...

Habervitrini13212 Görüntüleme
Bahçeli : Terörün tasfiye edilmesi; bu toprakları bizlere vatan kılan kahramanlarımızın mücadelesinin eseridir
Gündem

Bahçeli : Terörün tasfiye edilmesi; bu toprakları bizlere vatan kılan kahramanlarımızın mücadelesinin eseridir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, terörsüz Türkiye sürecine dair çerçeve yasanın TBMM'de kabul edilmesinin ardından yeni bir açıklamada bulundu. Bahçeli, Türkiye'nin istikametinin belli olduğunu vurgulayarak, "Terörsüz Türkiye hedefi ile 'Terörsüz Bölge' ülküsünü aynı stratejik istikamette buluşturan bütüncül bir irade, nihayet hayat bulmuştur" dedi. MHP lideri, hukuki sürecin ancak terör örgütünün silahlarını teslim ettiğinin devlet kurumlarınca tespit ve teyit edilmesinin ardından başlayacağını hatırlattı.

Habervitrini14297 Görüntüleme