Gündem
  • 7.3.2021 21:54

İmamoğlu'ndan bir garip çağrı!

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu seçimleri kazanmasının üzerinden hayli bir uzun zaman geçmesine rağmen faaliyetleriyle değil art arda yaptığı manipülatif çıkışlarla gündemde kalma çalışmaları devam ediyor.

Seçimlerde 'Her şey çok güzel olacak' sloganıyla yolan çıkan CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı zamları ve fahiş borçlanmanın önüne geçmek için gündemi saptırmaya devam ediyor.

Vaka sayısının yükseldiği dönemde toplu taşıma araç sayısını ve seferleri artırmamasıyla bir kez daha sınıfta kalan CHP'li İmamoğlu bu kez de gençler üzerinden propagandaya soyundu.

MEB'İ VE BAKAN SELÇUK'U ETİKETLİYEREK TWEETLEDİ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da kontrollü normalleşme adımlarının önüne geçecek skandal bir tweetle öğrencilere sempatik görünmeye çalışırken tepki oklarını üzerine çekti.  İmamoğlu, Milli Eğitim Bakanlığı ve Bakan Ziya Selçuk'u etiketleyerek attığı tweette, "Gençlerden çok mesaj alıyorum... Yüz yüze eğitim başlamamışken yüz yüze sınav dayatmasından şikayetçiler. Eğitimde eşitsizlikten ve salgından endişeliler. Gençler, Milli Eğitim Bakanlığı'mızın bu kararı gözden geçirmesini talep ediyor. @tcmeb @ziyaselcuk" ifadelerini kullandı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun görev alanın içinde olmayan bir konu hakkında neden tweet attığına kimse bir anlam veremezken bir çok sosyal medya kullanıcısı da duruma sert tepki gösterdi.

 


 

Güncellenme Tarihi : 7.3.2021 21:59

İLGİLİ HABERLER