Gündem
  • 31.5.2019 11:35

İmamoğlu'nun Kağıthane mitinginde skandal pankart!

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun Gültepe mitinginde açılan 'Seni başkan yapacağız' yazılı pankart HDP'nin CHP'ye olan desteğini bir kez daha gözler önüne serdi.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, dün yaptığı boğaz turundan sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Kağıttepe' dediği Kağıthane bölgesine gitti. İmamoğlu'nun miting düzenlediği Gültepe'de dinleyiciler tarafından açılan bir pankart dikkat çekti.

'Seni başkan yapacağız'

Ekrem İmamoğlu'nun mitinginde konuşma yaptığı esnada izleyiciler tarafından bir takım pankartlar açıldı. Bir kişinin açtığı pankart ise dikkatleri üzerine çekti. Açılan pankartta 'Seni başkan yapacağız' yazıyordu. Bilindiği gibi Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi dönemin HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş yaptığı bir grup toplantısı konuşmasında 'Sayın Recep Tayyip Erdoğan, HDP'liler bu topraklarda olduğu sürece seni başkan yaptırmayacağız' demişti. 

HDP, İmamoğlu'na desteğini bir kez daha gösterdi

Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Seni başkan yaptırmayacağız' diyen HDP, bugün bir takım kişiler aracılığıyla CHP'nin adayı İmamoğlu'na 'Seni başkan yaptıracağız' mesajı gönderiyor. Bu mesajla birlikte tekrarlanacak İstanbul seçimlerine sayılı günler kala HDP'nin CHP'ye olan desteği bir kez daha gözler önüne serildi.

 yeniakit.com.tr

Güncellenme Tarihi : 31.5.2019 11:40

İLGİLİ HABERLER