Spor
  • 3.9.2013 17:18

İmzayı atan Terim ne kadar alacak?..

Sarı-kırmızılı yönetim, tecrübeli teknik adamın A Milli Takım’ın da başına geçmesinin ardından Galatasaray’dan ayrılacağı yönünde çıkan tartışmalara son noktayı koydu. Bugün toplanan Galatasaray Yönetim Kurulu, Terim’in sözleşmesini 2 yıl daha uzatma kararı aldı.

Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim'in sözleşmesi iki yıl uzatıldı.

Sarı-kırmızılı kulübün yayın organı GS TV'den yapılan açıklamada, Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulunun bugün yaptığı toplantıda, Terim'in sezon sonunda bitecek sözleşmesinin 2015-2016 sezonu sonuna kadar uzatılmasına karar verildiği bildirildi.

Galatasaray'ın resmi twitter hesabında da "Teknik Direktörümüz Fatih Terim'in sözleşmesi 2 yıl daha uzatıldı" ifadelerine yer verildi.

Galatasaray'da üçüncü dönemini geçiren ve geride kalan iki sezonda takımını Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa taşıyan Fatih Terim, aynı zamanda 2014 yılının mayıs ayına kadar A Milli Futbol Takımı'nı da çalıştıracak.

Ücrette değişiklik yok

Galatasaray, yıllık 3 milyon euro alan Fatih Terim ile aynı şartlarda yeni mukavele yaptı.

Son günlerde Terim’in ay-yıldızlı ekibin başına geçmesiyle, “Mayıs’ta Terim’in sözleşmesi bitiyor, yollar ayrılıyor." dedikodusu ayyuka çıkmıştı. Galatasaray, bu hamle ile iddialara da nokta koymuş oldu.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:18

İLGİLİ HABERLER