Yaşam
  • 22.7.2009 18:25

İNANILMAZ... BU KIZI KAPLUMBAĞA DÖVDÜ !

12 Yaşındaki Çinli kız yolda teyzesiyle beraber yürürken,yaklaşık bir buçuk tonluk bir kaplumbağanın saldırısına uğradı.

Bu olay Çin’in kırsal kesiminde değil, tam şehrin göbeğinde gerçekleşti. Teyzesi, yürürken çığlık seslerini duyduğunu arkasına dönüp baktığı zaman da yeğenini yerde kanlar içinde, yanında duran bir kaplumbağanın da, yeğeninin kafasına sürekli vurduğunu bu durumu görünce ne yapacağını bilemediğini belirtti.

Hastaneye kaldırılan küçük kız baygın bir vaziyette yatmakta. Yüzü yara bere içerisinde ve saçları yolunmuş bir şekilde kaplumbağadan kurtarıldı.

Doktorlar ise kızın şu an herhangi bir şey hatırlıyamadığını, bunun geçici bir hafıza kaybı olmasını umduklarını söylediler.

Kaplumbağanın kıza neden vurduğu bir türlü anlaşılamadı. Üreme mevsiminde olan kaplumbağa yumurtalarının bir kaçını yere düşürüp, onların ölmesine neden olduğu için belki de böyle bir şey yapmıştır. Yere düşen yumurtalarını alıp onları tekrar yerine bıraktı kaplumbağa.

Kaplumbağanın sahibi civardaki apartmanlardan birinde oturmakta. Bu ağır ve tembel hayvanın 16. kattan aşağı inip oraya nasıl geldiğini bilinmiyor.

Küçük kızın babası ise böylesine sorumsuzca davranıldığı için çok kızgın. Olay mahkemeye sevk edildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:09

İLGİLİ HABERLER