Spor
  • 18.3.2009 04:09

'İNANMAYAN GELMESİN!..'

Fenerbahçe'de Aragones rüzgarı esiyor... Sarı-Lacivcertli futbolcuları motivasyonunu kaybetmiş olarak gören İspanyol teknik adam, bu duruma anında müdahale etti. Oyuncularını etrafında toplayan Aragones, "Zihinsel olarak güçlü olmak zorundayız. Kocaeli maçı geride kaldı. Bu ligde 3 haftada her şey değişebilir. Şampiyonluğa inanın. İnanmayan antrenmana bile gelmesin" dedi.

3 MAÇTA LİDER BİLE OLURUZ
Hiçbir maçın diğerinden daha önemsiz olmadığını ifade eden Aragones, sözlerine şöyle devam etti: "Bursa ve Eskişehir maçlarını kazanıp Ali Sami Yen'e moralli çıkmak sizin elinizde. Şu anda liderden 5 puan gerideyiz. Ama 3 maç sonra lider olursak kimse buna şaşırmaz. Çünkü her an her şeyin değişebildiğini herkes görüyor. Kafanızı toplayın ve sadece Bursa maçını düşünün."

Eğer Perez gönderse Real'e giderim
Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Roberto Carlos, Real Madrid'de temmuz ayında yapılması öngörülen başkanlık seçimlerinde Florentio Perez'in başkan seçilmesi halinde tekrardan Real Madrid formasını giymek istediğini söyledi. Cope radyosuna konuşan Brezilyalı yıldız, "Yürüyerek oynamak için dönmem. Futbolu tekrar üst düzeyde oynama fırsatı bulursam bunu düşünürüm. Fener'le 1 yıllık sözleşmem var ama daha çok şeyler değişebilir" ifadesini kullandı.

MALDONADO HALÂ ARIYOR
Sezon sonunda takımdan ayrılacak futbolcuların başında gelen Şilili ön liberonun hala kendisine takım bulmadığı öğrenildi. Maldonado'nun idmanlardaki isteksiz ve mutsuz tavrı da gözlerden kaçmıyor.

VOLKAN İMZA ATMAYA HAZIR
Fenercell'in Akmerkez Alışveriş Merkezi'ndeki Fenerium mağazasındaki imza gününe katılan Volkan Demirel, menajerinin yönetimle görüştüğünü belirterek, "Bu iş çözülecektir. Ben kalma taraftarıyım" dedi. İmza gününe katılan genç Volkan Babacan ise, "Kocaeli maçında seyircinin tepkisinden çok kaybedilen puana üzüldüm" ifadesini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 00:05

İLGİLİ HABERLER