Gündem
  • 21.1.2022 11:45

İneği Fatma'ya ‘Memişlerini yerim’ dedi! Yoldan geçen Fatma olay çıkardı

İneği Fatma'ya ‘Memişlerini yerim’ dedi! Yoldan geçen Fatma bunu duyunca kocasına…

Kayseri'de inanılmaz bir olay yaşandı. Hayvancılıkla uğraşan S.T'nin çok sevdiği ve adını Fatma koyduğu ineği doğum yaptı. İneğini "Kömür gözlü Fatma'm", diye seven S.T, ana yola sıfır olan ahırında buzağıyı annesinin yanına götürerek emzirmeye çalıştı. S.T bu sırada ineği Fatma'yı sakinleştirmek için ninni söyler gibi "Canım Fatma'm, bir tanem Fatma'm, senin memişlerini yerim Fatma'm" dedi. Bu sırada yoldan geçen Fatma T. (45) ise söylenenleri üzerine alındı. Ortalık fena karıştı…

Bu kadarı da ancak filmlerde olur denen olay Kayseri'nin Hacılar İlçesinde yaşandı. Fatma ismini koyduğu ineğine düşkünlüğüyle bilinen S.T, günlerdir Fatma'nın doğum yapmasını bekledi.Çok sevdiği ineği bir süre önce doğuran S.T, buzağıyı süt emmesi için annesinin yanına götürdü.S.T'nin ana yola sıfır mesafede bulunan ahırında baktığı ineği Fatma'ya dizdiği methiyeler, az kalsın ilçede kriz çıkartıyordu. S.T, buzağının annesini emdiği sırada ineği Fatma'yı sakinleştirmek için " Canım Fatma'm, bir tanem Fatma'm, senin memişlerini yerim Fatma'm" sözlerini ninni gibi söyledi.

Bu sırada yoldan geçen ilçe sakini Fatma T, S.T'nin söylediklerini duydu. Ahırdan gelen "Memişlerini yerim Fatma'm" sözünün kendisine söylendiğini zanneden kadın öfkeyle evinin yolunu tuttu.

GERÇEK ANLAŞILDI OLAY TATLIYA BAĞLANDI

S.T'nin ahırının yanından geçerken sözlü tacize uğradığını komşusuna anlatan Fatma T, işte olan kocasını arayarak yaşananları söyleyeceğini belirtti.Ancak komşusu "Önce olayı bir anlayalım sonra ararsın" dedi. Bunun üzerine Fatma T'nin komşusu, S.T'nin komşusunu arayarak olayı anlattı.S.T'nin komşusu ise olayın yanlış anlama olduğunu, S.T'nin ineğinin adının Fatma olduğunu ve ineğini sürekli 'canımlı birtanemli" gibi sözlerle sevdiğini söyledi. S.T'nin ineği Fatma'ya olan düşkünlüğünü tüm komşuların bildiğini söyleyen komşunun bu ifadeleri üzerine olay tatlıya bağlandı.

Güncellenme Tarihi : 21.1.2022 11:48

İLGİLİ HABERLER