Spor
  • 18.3.2020 10:18

İngilizler Fenerbahçe'nin yeni hocasını duyurdu

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü için flaş iddia!

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak? İngiltere'den yeni bir iddia geldi...Fenerbahçe yönetimi Ersun Yanal'dan boşalan koltuk için hem Türkiye hem de Süper Lig şartlarını bilen bir teknik adam arayışında.Yalçın Koşuvak'la anlaşamayan ve Abdullah Avcı iddialarını yalanlayan sarı lacivertli ekipte belirsizlik sürüyor.

Son olarak Aykut Kocaman dün yaptığı açıklamayla kafaları karıştırmıştı. Kocaman, Fenerbahçe'yi çalıştırıp çalıştırmayacına ilişkin yöneltilen soruya "şimdilik öyle bir şey yok" yanıtını verdi.Takımı sezon sonuna kadar Volkan Demirel - Emre Belözoğlu - Luiz Gustavo üçlüsünün çalıştıracağı söylentilerinin gölgesinde İngiltere'den yeni bir iddia geldi.


Sarı-lacivertli yönetim, yarıştan uzaklaşmanın da etkisiyle işleri ağırdan alırken İngiliz basını Fenerbahçe için Slaven Bilic ismini ortaya attı.Daha önce Türkiye'de Beşiktaş'ı çalıştıran 52 yaşındaki hoca, İngiliz ekibi West Bromwich Albion'a geçtiğimiz yaz 2 yıllık imza atmıştı.Haberin detayında Bilic'in ayrılmasının beklenmediği aktarılırken, Fenerbahçe'nin yüksek miktarda para vermesi halinde işlerin değişebileceği belirtildi.

West Bromwich'in taraftar sayfalarında bu konu konuşulurken, bazı İngiliz taraftarlar 'Korkarım para konuşur', 'Hayır!', 'Bu adamın yeniden heyecanlanmasını sağlardım. Son 20 yıldır sahip olduğumuz en iyi yönetici!' yorumlarını yaptı. (Sabah)

 

YALÇIN KOŞUKAVAK TEŞEKKÜRÜ

Fenerbahçe Kulübü, Altay teknik direktörü Yalçın Koşukavak'la anlaşıldığı haberleri üzerine bir açıklama yaptı ve deneyimli çalıştırıcıya teşekkür etti.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2020 10:22

İLGİLİ HABERLER