Yaşam
  • 3.7.2006 06:37

İNGİLTERE 'FAZLA SEKS' YÜZÜNDEN Mİ ELENDİ?

Dünya Kupası'nın favori takımı İngiltere kupadan elenince, takım kaptanı David Beckham ve eşi Victoria gözyaşlarına hakim olamadı.

Önceki gün İngiltere- Portekiz arasında düzenlenen çeyrek final maçında İngiltere elenince ünlü futbolcu David Beckham sahada, ona kupa boyunca destek veren eşi Victoria Beckham ise tribünlerde ağladı.

SEKS YARAMIYOR

Bazı İngiliz otoriteleri de kupadan elenmelerinde, faturayı futbolcuların sık sık bir araya geldiği eşleri ve sevgililerine çıkardı! Bu durumun futbolcuların performansını olumsuz yönde etkilediğini savunan otoriteler, İngiltere'nin kupadan bu nedenle elendiğini düşünüyor. Bundan 40 yıl önce, bu tür maçlarda İngiliz futbolcuların eşleriyle görüşmesi kesinlikle yasaktı. Sunday Mirror gazetesinde çıkan bir habere göre; birbirinden güzel olan futbolcu eşleri, Almanya'da kaldıkları süre içerisinde, eşlerine ortalama 25 bin sterline mal oldu. Bazı İngiliz taraftarlar, kupa boyunca eşleri ya da sevgilileriyle seks yapan futbolcuların bu nedenle maçlarda kötü oynadıklarını iddia ediyor.

/Sabah

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 04:33

İLGİLİ HABERLER