Dünya
  • 30.6.2007 00:19

İNGİLTERE PANİKTE: LONDRA'DA PATLAYICI DOLU İKİNCİ OTOMOBİL BULUNDU!..

İngiltere'nin başkenti Londra'da, bu sabah bir otomobilde ele geçirilen ve etkisiz duruma getirilen patlayıcının ardından, akşam saatlerinde ikinci bir patlayıcı yüklü aracın ele geçirildiği açıklandı.
      Polis yetkilileri, 2 olay arasında bağlantı bulunduğunu belirtirken, ikinci aracın da ilki gibi Mercedes marka bir otomobil olduğunu ve aynı biçimde gaz tüpü ve parça etkisi artırıcı çivi ve benzeri maddelerle dolu olduğunu bildirdi.
      Park Lane adı verilen ve Londra'nın en lüks otellerinin bulunduğu bölgede Hyde Park girişindeki bir park yerinde ele geçirilen ikinci araçtaki bombanın da etkisiz duruma getirildiğini belirten yetkililer, polisin, kuşkulu başka araç olup olmadığını belirlemek üzere kent merkezinde geniş çaplı bir araştırma başlattığını kaydettiler.
      Bu arada patlayıcı dolu araçların Londra merkezindeki 2 ayrı yere bırakılmasıyla ilgili olarak El Kaide bağlantılarından kuşkulanıldığı ve soruşturmanın bu yönde derinleştirildiği ifade edildi. Polis sözcüsü, kuşkuluların belirlenebilmesi için çevredeki tüm kapalı devre TV kameralarının görüntülerinin de incelenmesine başlandığını da söyledi.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 17:47

İLGİLİ HABERLER