Spor
  • 24.10.2008 17:24

İNÖNÜ'DE ZORLU MÜCADELE!.. İŞTE MUHTEMEL 11'LER...

Bir yanda Mustafa Denizli ile tekrar hava yakalayan lider Beşiktaş diğer yanda ise geçen sene gösterdiği başarının tesadüf olmadığını bu sezon oynadığı futbolla kanıtlayan Sivasspor...
Beşiktaş Sivasspor engelini de kayıpsız geçerek liderliğini sürdürmek isterken Bülent Uygun'un talebeleri Beşiktaş'tan puan alıp yoluna devam etmek istiyor. Beşiktaş'ta bu kritik maç öncesi 4 eksik futbolcu bulunuyor. Sakatlıkları süren Aydın, Gökhan Zan, Batuhan ve Seriç bu maçta forma giyemeyecek. Hafta içi parmağından sakatlanan kaleci Petkoviç'in ise Sivasspor'da yedek kulübesinde oturacağı ifade edildi.

 

Öte yandan bu maç Mustafa Denizli için de ayrı bir önem taşıyor. Mustafa Denizli Beşiktaş teknik direktörü olarak ilk kez taraftarının önüne çıkacak. Bunun yanı sıra gözümüze çarpan bir istatistik daha var. Lider Beşiktaş ile bugün deplasmanda karşılaşacak Sivasspor, siyah-beyazlılarla ligde son 3 sezonda İnönü Stadı'nda yaptığı 3 maçtan da galip ayrıldı.

Saat 20.00'de başlayacak olan karşılaşmayı Halis Özkahya yönetecek. Maç LİG TV'den canlı olarak yayınlanacak. Maçın golleri son düdüğün hemen ardından Ligtv.com.tr'de olacak.

MUHTEMEL 11'LER:
STAT: BJK İnönü
SAAT: 20:00
HAKEM: Halis Özkahya
BEŞİKTAŞ: Rüştü, İbrahim Toraman, Zapatocny, Sivok, Serdar Kurtuluş, Cisse, Delgado, İbrahim Üzülmez, Tello, Holosko, Nobre
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli

SİVASSPOR: Akın, Abdurrahman, Sedat, Bilica, Hayrettin, Musa, Sylla, Sezer, İbrahim, Balili, Mehmet Yıldız
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Uygun

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:01

İLGİLİ HABERLER