Asayiş
  • 10.8.2009 00:00

İNTERNET YALANI BAŞINA İŞ AÇTI!..

INTERNETTE tanıştığı kişiye kendini doktor olarak tanıdan 30 yaşındaki N.Y. adlı kadın, söylediği yalanın ortaya çıkmaması için ilçede bulunan sağlık ocağına kendisini doktor olarak tanıttı. Sağlık ocağındaki görevliler durumdan şüphelenince gerçek ortaya çıktı

İstanbul’da yaşayan N.Y., yaklaşık bir yıl önce Malatya’nın Kuluncak İlçesi'nde devlet memuru bir erkekle tanıştı. Kendisini doktor olarak tanıtan N.Y., uzun süre bu yalanla görüşmeye devam etti. Geçtiğimiz günlerde ilçeye gelen N.Y. sevgilisine söylediği ‘Doktorum’ yalanının ortaya çıkmaması için Kuluncak Sağlık Ocağı’na giderek kendisini Eda Karataş Küçük olarak tanıttı ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra atamasının buraya yapıldığını söyledi.

Durumdan şüphelenen sağlık ocağında görevli doktorun polisi aramasıyla gerçek ortaya çıktı. Sağlık ocağına gelen polisler N.Y.’yi gözaltına alarak İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü. N.Y. polisteki ifadesinde, İstanbul’da yaşadığını ve bir yıl önce internet aracılığıyla Kuluncak’ta devlet memuru bir kişiyle tanıştığını söyledi. Tanıştığı kişiye kendisini ‘doktor’ olarak tanıttığını anlatan N.Y, 1 yıl içinde Kuluncak’a iki kez geldiğini söyledi.

Sevgilisinden ayrılmamak için böyle bir yalana başvurduğunu itiraf eden N.Y.'nin eşinden boşandığı ve iki çocuk annesi olduğu öğrenildi. N.Y., Emniyet'teki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:49

İLGİLİ HABERLER