Asayiş
  • 12.2.2020 11:02

İnternette gördüğü bir uygunsuz görüntü için Şeyma'yı öldürmüş

Şeyma Yıldız öz babası tarafından erkek arkadaşı var diye öldürülmüştü! Şeyma Yıldız’ın babasından kan donduran ifade!

Ankara’da öz babası tarafından canice katledilen Şeyma Yıldız olayıyla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. 6 Şubat Perşembe günü akşam saatlerinde Kargın Mahallesi yolunda meydana gelen korkunç olay, kar üzerinde bir çocuğun cesedini gören vatandaşların olayı polise bildirmesi ile ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre cesedin 17 yaşındaki Şeyma Yıldız’a ait olduğu belirlendi.

Genç kızın cansız bedeni adli tıp morguna kaldırılırken, olaydan kısa bir süre sonra baba H. Yıldız, Emniyet Genel Müdürlüğü’ne gelerek teslim oldu. Kan donduran cinayet tüm Türkiye’nin gündemine otururken Şeyma Yıldız’ın, babası tarafından ‘erkek arkadaşı olduğu’ bahanesiyle canice öldürülmesi büyük yankı uyandırdı.

Cani baba Yıldız'ın kızı Şeyma'yı öldürdükten sonra yolda geçen bir minibüsü durdurarak şoföre, "Kızımı öldürdüm, polise haber ver" dediği ortaya çıktı.

Minibüs şoförünün aracından inerek yol kenarına bakınca Şeyma'nın cansız bedenini bulduğunu ve polisi aradığı kaydedildi. Olay yerinden kaçan baba Yıldız'ın ise daha sonra giderek polise teslim olduğu belirlendi.Hürriyet gazetesinden Ece Çelik, Fevzi Kızılkoyun ve Çetin Aydın'ın haberine göre, Şeyma'nın ağabeyi H.Y. ifadesinde, "Ailemizde hiçbir sorun yoktu. Babam en çok da Şeyma'yı severdi, Şeyma'da babamı çok severdi.Babam internetlerde uygunsuz bir görüntü görmüş, oradaki kişiyi de Şeyma'ya benzetmiş. Bunun üzerine kafasında bir şeyler kurguladığını düşünüyorum" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 12.2.2020 11:06

İLGİLİ HABERLER