İnternetteki okey arkadaşı kadın hem malını hem canını aldı

••2 dk okuma
İnternetteki okey arkadaşı kadın hem malını hem canını aldı

Hızlı Özet

“Şüpheliler hakkında Bursa 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde 'tasarlayarak adam öldürme' suçundan ömür boyu hapis cezası istemi ile dava açıldı. Dava sürecinde tutuklu 3 kadın serbest bırakılırken, Cihan S. ise geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.”






Bursa’da internette tanışıp imam nikahı kıydığı Sevilay S.’ye 2 milyon TL’yi aşan mal varlığını bıraktığına dair vasiyetname hazırlayıp, 3 gün sonra da Sevilay S.’nin (60) yeğeni Derya Y. (42) ile nikah masasına oturan Ahmet Yeşildağ (70), nikahtan bir gün sonra yaşamını yitirdi. Yeşildağ’ı zehirleyip öldürdüğü iddiasıyla haklarında dava açılan Sevilay S., Derya Y, ve annesi Beyhan M.’nin (65) tutuksuz yargılandığı davaya devam edildi.



Ölümüne aşırı dozda 'kodein' maddesi neden olmuş



Ölümüne aşırı dozda 'kodein' maddesi neden olmuş



Duruşmada, İstanbul Adli Tıp İhtisas Dairesi’nden gelen raporda, Ahmet Yeşildağ’ın tedavi amacıyla aldığı ilaçta bulunan 'kodein adlı maddenin aşırı dozda verilmesi sonucu yaşamını yitirdiği belirtildi.



Olay, 24 Mayıs 2013 tarihinde Mudanya ilçesinde meydana geldi. Mersin’de yaşayan Ahmet Yeşildağ , internette oyun oynarken tanıştığı Sevilay S. ile arkadaş oldu. Çiftin arkadaşlığının ilerlemesinin ardından Yeşildağ, Bursa'ya gelerek, Sevilay S. ile imam nikahı kıydı. Yeşildağ, 2 milyon TL’yi aşan mal varlığını Sevilay S.'ye miras bıraktığını yazan bir vasiyetname hazırladı.



Ahmet Yeşildağ, bu vasiyetnameden 3 gün sonra ise Sevilay S.’nin yeğeni Derya ile resmi nikah kıyarak evlendi. Ahmet Yeşildağ, nikahtan bir gün sonra evinde ölü bulundu. Yeşildağ'ın zehirlenerek öldürüldüğü iddiasıyla Sevilay S., Derya Y. ve annesi Beyhan Mızrakçı gözaltına alınıp, tutuklandı. Sevilay S.’nin kardeşi Cihan S. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.



Şüpheliler hakkında Bursa 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde 'tasarlayarak adam öldürme' suçundan ömür boyu hapis cezası istemi ile dava açıldı. Dava sürecinde tutuklu 3 kadın serbest bırakılırken, Cihan S. ise geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.



ZEHİRLENEREK ÖLDÜĞÜ TESPİT EDİLDİ



Sevilay S., Derya Y. ve Beyhan M.’nin yargılanmasına devam edildi. Duruşmada, İstanbul Adli Tıp Kurumu İhtisas Dairesi’nden gelen rapor okundu. Raporda, Ahmet Yeşildağ’a tedavi amacıyla aldığı ilaçta bulunan 'kodein adlı maddenin aşırı dozda verilmesi sonucu yaşamını yitirdiği belirtildi. Sanıkların avukatı, raporu kabul etmediklerini, ölümün kardiyolojik bir sebeple gerçekleşmiş olabileceğini söyleyerek, yeniden Adli Tıp Kurumu’ndan rapor alınmasını istedi. Mahkeme heyeti, davayı ekim ayına erteledi.




Bu haber 332 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

69 yaşındaki yazar, ters kelepçeyle gözaltına alındı! Bu görüntüye soruşturma açıldı
Asayiş

69 yaşındaki yazar, ters kelepçeyle gözaltına alındı! Bu görüntüye soruşturma açıldı

69 yaşındaki araştırmacı-yazar Kul Sadi Yüksel de aynı operasyonda gözaltına alındı. Yüksel'in ters kelepçelenerek götürülmesi tepki çekti. Adli kontrolle serbest bırakılan Yüksel'in ters kelepçeli görüntüleriyle ilgili harekete geçildi. İçişleri BakanıMustafa Çiftçi'nin talimatıyla soruşturma başlatıldı.

Habervitrini13637 Görüntüleme
Fon soruşturmasında adli tedbir yağmuru.. İşte isim isim 109 kişilik liste
Asayiş

Fon soruşturmasında adli tedbir yağmuru.. İşte isim isim 109 kişilik liste

Yürütülen geniş kapsamlı soruşturma çerçevesinde şüpheli isimlerin ve bağlantılı şirketlerin finansal hareketliliklerine büyük kısıtlamalar getirildi. Alınan kararla birlikte bu kişilerin taşınmaz devirleri ve yüksek tutarlı EFT/havale işlemleri artık savcılık iznine bağlandı.

Habervitrini12538 Görüntüleme
DHKP-C operasyonu.. 18 zanlı yakalandı
Asayiş

DHKP-C operasyonu.. 18 zanlı yakalandı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, terör örgütü DHKP-C'nin faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yürütülen soruşturmada, İ.K. ve E.Ç'nin etkin pişmanlık kapsamında ifadeleri alındı.

Habervitrini13312 Görüntüleme
Eşini uçurumdan iterek öldürdü! Yargıtay son noktayı koydu
Asayiş

Eşini uçurumdan iterek öldürdü! Yargıtay son noktayı koydu

24 Ocak 2023 tarihinde Yalova'nın Altınova ilçesine bağlı Soğuksu köyü Ballıkaya mevkisinde meydana gelen olayda, Semiha Sözer (34), eşi Erdal Necip Sözer (41) ile birlikte bulunduğu sırada yaklaşık 20 metre yükseklikten düşerek hayatını kaybetmişti. Erdal Necip Sözer, ifadesinde fotoğraf çektirmek için kayalıklara çıktıklarını söylemişti.

Habervitrini11017 Görüntüleme