Asayiş
  • 20.8.2019 09:00

İntihar eden Almandan 'etimi çöpe atın' notu

Alman turist "beni çöpe atın" yazıp intihar etti!

Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşayan 57 yaşındaki Alman uyruklu Uwe Szramek evinde ölü bulundu. Yalnız yaşadığı belirlenen Szramek'in intihar ettiği şüphesi üzerinde duruluyor. Uwe Szramek'in “Benim anne, baba ve kardeşler öldü. Benim et çöpe atıyorsunuz en güzel” ve “Türkiye her şey için teşekkür ederim” yazılı notlar bulundu.

Olay, sabah saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi Selam Sokak üzerindeki Yosun1 Apartmanı’nın 3. katındaki dairede meydana geldi.

Yalnız yaşayan Alman uyruklu Uwe Szramek’ten (57) bir süredir haber alamayan komşuları durumu polis ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri savcılıktan alınan izinin ardından çilingir yardımıyla kapıyı açarak Alman turistin evine girdi.

İçeri giren polis ekipleri evin banyosunda Uwe Szramek’i ölü halde buldu.

Yapılan incelemelerde Szramek’in vücudunun isle kaplı olduğu ve çevresinde çok sayıda mangal kömürünün bulunduğu tespit edildi.

“BENİM ET ÇÖPE ATIYORSUNUZ EN GÜZEL”

Evde yapılan aramalarda ise, “Benim anne, baba ve kardeşler öldü. Başka akraba yok, belki siz beni yabancılar mezarlığına koymak istersiniz ama gerek yok. Benim et çöpe atıyorsunuz en güzel! Teşekkür ederim” ile “Türkiye her şey için teşekkür ederim. Benim Yamaha motosikleti temizlik için ev sahibine bırakıyorum” yazılı 2 not bulundu.

CESET ANTALYA ADLİ TIP KURUMUNA GÖNDERİLDİ

İntihar şüphesi üzerine durulan Szramek'in cesedi savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm nedeni belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Güncellenme Tarihi : 20.8.2019 09:13

İLGİLİ HABERLER