Yaşam
  • 8.3.2020 22:38

İntikam elbisesi geceye damga vurdu!

KAYNAK : MİLLİYET

İngiltere'de Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Düşes Meghan Markle, geçtiğimiz aylarda kraliyet ailesindeki 'üst düzey' görevlerini bıraktıklarını açıklamıştı. Kararın ardından Meghan Markle ve Prens Harry Kanada'ya gitmişti. Resmi olarak baharda ayrılacaklarını açıklayan çift, kraliyet üyesi olarak son resmi etkinliklerine katılmak için 3 gündür Londra'da bulunuyor. Dünkü etkinlikte Meghan Markle'ın kıyafet tercihi ise Prenses Diana'nın ikonik 'intikam elbisesi'ne benzetildi.

İngiltere'de Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Düşes Meghan Markle, daha özgür olmak ve ekonomik olarak bağımsız olabilmek için kraliyetteki 'üst düzey' görevlerini bırakacaklarını açıklamıştı.

Kraliçe II. Elizabeth, torunu ve ailesinin bu kararını onayladığını duyurmuş ve ardından çift Kanada'ya gitmişti.

Resmi olarak bahar 2020'de ayrılacaklarını açıklayan çift, kraliyet üyesi olarak son resmi etkinliklerine katılmak için 3 gündür Londra'da.

CNNTürk'ün haberine göre çift, dün akşam Moundbatten Müzik Festivali için Royal Albert Hall'daydı.

Çift geçtiğimiz gün olduğu gibi neşeli tavırları ile ilgi odağıydı. Markle'ın dikkat çeken kırmızı elbisesi ise Prenses Diana'nın ikonik 'intikam elbisesi' ile kıyaslandı.

Dün akşam katıldıkları Moundbatten Müzik Festivali ise çift için ayrı bir anlam daha taşıdı.

Deniz kuvvetleri tarafından düzenlenen müzik festivalinde üniforma giyen ve unvanlarını taşıyan Prens Harry, askeri görevlerden de çekildiği için son kez askeri kıyafetle görüldü.

Prens Charles'ın eşi Preses Diana'nın Camilla Parker-Bowles ile aldattığının basında ilan edilmesinin ardından Diana, Vanity Fair dergisinin Londra’daki Serpentine Galerisi’nde düzenlenen bir etkinliğine yırtmaçlı ve göğüs dekolteli bir elbise ile katılmıştı.

Bu da, moda dünyasında "Diana'nın intikam elbisesi" olarak yerini almıştı.

Güncellenme Tarihi : 9.3.2020 00:45

İLGİLİ HABERLER