Ekonomi
  • 11.12.2017 09:43

iPhone X Modellerini Kalitenin Adresi Olan MediaMarkt’ta İnceleyin!

Yeni nesil akıllı telefonlar içerisinde son dönemlerin en ses getiren modeli hiç kuşkusuz ki iPhone x. Mevcut iPhone modelleri arasında yenilenen özellikleri ile bambaşka bir hal alan iPhone x, sadece eşsiz tasarımı ile değil, performans özellikleri ile de baş döndürücü bir hal almış. Bir akıllı telefondan beklentiniz çok yüksek bir seviyede ise bu ürün sizin tüm beklentinizi karşılayacaktır. Hem iş hem de özel yaşamınızda kullanabileceğiniz detayları içeren iPhone x ile artık her yerde istediğiniz uygulamalara erişebileceksiniz.

5.8 inç ekran boyutu ile büyüklük açısından beklentiyi karşılayan iPhone x, aynı zamanda arka yüzeyinin tamamen cam olması ile de görünüm açısından farklılık yaratıyor. Çerçevesi paslanmaz çelikten üretilmiş olan iPhone x, kullandığınız süre boyunca ilk günkü görünümünü korumaya devam edecek. Farklı renk seçeneklerine sahip iPhone x ile tarzınızı yansıtmanız da çok daha elverişli bir hale gelecek. Face ID özelliği ile daha önceki iPhone modellerinde olmayan yüz tanıma sistemine sahip olan bu model ile artık bakışlarınızla tuş kilidini açmanız mümkün. Her türlü ortamda maksimum görüntü kalitesi sunan iPhone x ile artık fotoğraflarınızı profesyonel bir hale getirebileceksiniz. Fotoğraf çekmenin artık iyiden iyiye bir hobi halini alması akıllı cihazlarda bu özelliğin ön plana çıkmasını sağlıyor. Bu açıdan düşünüldüğünde iPhone x, kullanıcı memnuniyetinin üst seviyede olacağı akıllı telefonların başında geliyor. Suya ve toza karşı dayanıklı oluşu, sağlamlık açısından da ürünün kullanışlı olduğunun en büyük göstergesi. Oldukça kalitesi bir ses ve görüntü teknolojisine sahip olan iPhone x ile izlediğiniz filmler ve videolardan çok daha fazla keyif alabileceksiniz. Kısa sürede şarj edilebilme özelliğine sahip olan iPhone x, telefonun şarj olması için prizde geçen sürenin de kısalmasını sağlıyor.

Teknolojik ürünlerin içeriği kadar mevcut ürünün alındığı yerde büyük bir öneme sahip. MediaMarkt bu alanda size sunduğu güvence ile ürünü alma ve kullanma esnasında yanınızda olmaya devam ediyor. MediaMarkt internet sitesine girerek iPhone X modellerini MediaMarkt'ta inceleyin ve aynı ürüne en uygun fiyatlarla sahip olmanın keyfini çıkartın.

 

Güncellenme Tarihi : 26.12.2017 10:52

İLGİLİ HABERLER