IRAK'TAN PETROL SEVKIYATI DURDU!

1 dk okuma
IRAK'TAN PETROL SEVKIYATI DURDU!

Hızlı Özet

Irak Kuzey Petrol Şirketinden adının açıklanmasını istemeyen bir yetkili, teknik sorunlar nedeniyle petrol sevkıyatının dün durduğunu ve sorunun giderilmeye çalışıldığını belirtti.

BAĞDAT (A.A) - Kerkük-Ceyhan petrol boru hattındaki teknik sorun nedeniyle, Irak'tan Türkiye'ye petrol sevkıyatının kesildiği bildirildi.



Yetkili, sevkıyatın kademeli olarak bugün gece yarısından itibaren yapılabileceği, yarın öğle saatlerinde de sorunun tamamen giderilebileceğini söyledi.

Sorunun ne olduğuna ilişkin bilgi verilmedi.

Bu haber 1470 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Amerika genelinde Trump'a destek kariyerinin en düşük seviyesine indi
Dünya

Amerika genelinde Trump'a destek kariyerinin en düşük seviyesine indi

Yeni bir Reuters/Ipsos anketine göre, ABD Başkanı Donald Trump'ın onay oranı, siyasi kariyerinin en düşük seviyesi olan %32'ye düştü; bu düşüşün nedeni ise Cumhuriyetçi partililerinin, İran savaşı sırasında yaşam maliyetini ele alış biçiminden memnuniyetsizlik duymasıydı.

Habervitrini11972 Görüntüleme
Son anda vazgeçti.. Trump'dan Salman'a Husi kazığı
Dünya

Son anda vazgeçti.. Trump'dan Salman'a Husi kazığı

Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Salman'ın bizzat müdahale etmesi yönündeki çağrısının ardından bu hafta sonu Yemen'deki Husi milislerine karşı yeni bir Amerikan askeri harekatı emri vermeye çok yaklaştı , ancak planlanan saldırılar gerçekleştirilmeye yaklaşırken bu kararından son anda vazgeçti .

Habervitrini14462 Görüntüleme
DMM duyurdu: Uganda konulu belge sahte çıktı
Dünya

DMM duyurdu: Uganda konulu belge sahte çıktı

Dışişleri Bakanlığı amblemi ve anteti kullanılarak "Uganda Genelkurmay Başkanı Muhoozi Kainerugaba'nın Tehditleri Hakkında" başlığıyla yayımlanan metnin sahte olduğu ortaya çıktı. DMM, dijital imkanlarla kurgulanan belgeye itibar edilmemesi ve yalnızca resmi kaynakların takip edilmesi çağrısında bulundu.

Habervitrini12707 Görüntüleme
Husilerin Liderinden Türkiye ve Pakistan’a çağrı
Dünya
#turkiye#Pakistan#yemen

Husilerin Liderinden Türkiye ve Pakistan’a çağrı

Ensarullah lideri Abdulmelik El-Husi, Suudi Arabistan ile Mekke Savunma Anlaşması imzalayan Türkiye ve Pakistan’a, Riyad’ın siyasi ve mali tekliflerine itibar etmemeleri çağrısında bulundu. Husi ayrıca Suudi Arabistan’ın Kâbe örtüsünü Jeffrey Epstein’e verdiğini öne sürdü.

Habervitrini13775 Görüntüleme