Yaşam
  • 16.11.2016 00:39

İranlı oyuncu Sadaf Taherian : Türkiye'den çok ahlaksız teklif aldım

Sadaf Taherian: İmam nikahı teklif ediyorlar

İranlı oyuncu Sadaf Taherian, “İş görüşmesine gittiğimde bana ‘imam nikahı kıyalım’, ‘Sevgilim ol’ gibi teklifler alıyordum. Burada durumun farklı olacağını zannediyordum ama burada da durum aynı." dedi.

Başı açık fotoğrafını Instagram'da paylaşan İranlı oyuncu Sadaf Taherian'ın ülkesinde oyunculuk yapması yasaklanınca İstanbul’a geldi. Ancak Sadaf Taherian İran’da yaşadığı sorunları Türkiye’de yaşadığını ifade ederek, “İran'da da durum aynıydı. İş görüşmesine gittiğimde bana ‘imam nikahı kıyalım’, ‘Sevgilim ol’ gibi teklifler alıyordum. Burada durumun farklı olacağını zannediyordum ama burada da durum aynı. Türkiye'de mutlu değilim. Buranın farklı olduğunu düşünerek yanılmışım.” dedi.

İşte Sadaf Taerian'ın HT Magazin'den Pınar Aksu'ya verdiği röportajın ilgili bölümü:

“BURANIN İRAN'DAN DAHA RAHAT OLACAĞINI DÜŞÜNMÜŞTÜM

Bir yıldır İstanbul'dayım. Buranın İran'a göre daha rahat olacağını düşünüyordum ama öyle değilmiş. Burası bazı konularda serbest ama her konuda değil. Ben serbest yaşamak için değil işimi yapmak için ülkemi terk ettim. İş görüşmesi yapmak için burada birilerini tanımak gerekiyor. Oyunculuk yapma isteğiyle gittiğimde "Sevgilim ol, arkadaşım ol" gibi teklifler alıyorum.

İŞ GÖRÜŞMESİNE GİDİYORUM "İMAM NİKAHI KIYALIM" DİYORLAR

İran'da da durum aynıydı. İş görüşmesine gittiğimde bana "imam nikahı kıyalım", "Sevgilim ol" gibi teklifler alıyordum. Burada durumun farklı olacağını zannediyordum ama burada da durum aynı.

3 KEZ TÜRKÇE KURSUNA YAZILDIM

Türkiye'de mutlu değilim. Buranın farklı olduğunu düşünerek yanılmışım. Oyunculuk yapamıyorum, modellik yapamıyorum. Aynı teklifleri buradan da almaktan sıkıldım. 3 kez Türkçe kursuna yazıldım, başarılı olamadım. Güvenim kırıldı.”

Güncellenme Tarihi : 16.11.2016 00:42

İLGİLİ HABERLER