Yaşam
  • 23.5.2020 00:14

İrem Derici ile Seren Serengil birbirine girdi!

Şarkıcı İrem Derici, 'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programının sunucuları Seren Serengil ve Bircan Bali ile kavgaya tutuştu. Sinirlerine hakim olamayan Derici, sosyal medya hesabı üzerinden Serengil'in geçmişine dair paylaşımlar yaptı.

'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programının sunucuları Seren Serengil ve Bircan Bali, şarkıcı İrem Derici'yi hedef alan açıklamalar yaptı.

Derici, geçtiğimiz günlerde katıldığı yayında, "Boş yapıyorlar. Alkolü bıraktığımın ertesi günü bir de. Kadınlardan biri ertesi gün istifa etti" demişti.

Derici'nin bu sözleri, 'Söylemezsem Olmaz' sunucularını kızdırdı. Serengil, "İrem Derici sanatçı filan değil. Son derece avam ve kalitesiz konuşma tarzı" karşılığını verdi.

Serengil'in, "Hiç aynaya bakmadığını düşünüyorum. Sadece avam ve hakaret dolu söylemleriyle gündem yaratmaya çalışıyor. Arkadan sallamak çok kolay. Biraz terbiyeli olun. Ajdar'ın da şarkısı tutmuştu zamanında ne olacak?" şeklindeki sözleri dikkat çekti.

Bircan Bali "İrem Derici bize 'kaknem' demiş. Kaknemin ne demek olduğunu söylüyorum. Katnem; huysuz, çirkin, hırçın, sıska, ağzı bozuk, agrasif" ifadelerini kullandı. Seren Serengil ise bu sözü ona iade etti.

İrem Derici, yayında yapılan açıklamalardan sonra Seren Serengil'e sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi.

"Ablacım bıktım senden. Git yaşıtlarınla oyna, beni bir sal artık. Bundan sonra adımı her andığında bir yavru kedi ölecek gibi düşün ve kapat o ağzını" ifadelerini kullandı.

İrem Derici, bununla da kalmadı ve Serengil'in geçmişine ait şu paylaşımları yaptı:

Serengil'e ait eski haberleri Instagram hikaye bölümünden paylaşan Derici, ''Seni küçük şizo'' mesajını yazdı.

 

Güncellenme Tarihi : 23.5.2020 01:05

İLGİLİ HABERLER