Spor
  • 30.11.2021 10:31

İrfan Can Kahveci çıldırdı: Ben böyle bir şey görmedim!

Süper Lig'in 14. haftasında Göztepe'ye konuk olan Fenerbahçe'de maçın en iyilerinden olan İrfan Can Kahveci, 78'de değişiklik tabelasından numarasını görmesinin ardından bir hayli sinirlendi. Vitor Pereira'nın bu tercihininden hoşnut olmayan milli oyuncu, "Ben böyle bir şey görmedim" dedi. 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, kızgın bir şekilde yedek kulübesine gelirken yerini Diego Rossi'ye bıraktı.Fenerbahçe ’nin son haftalardaki yükselen yıldızı olan İrfan Can Kahveci, çıkışını Göztepe maçında da sürdürdü. Serdar Dursun’un golünde adrese teslim ortayı yapan, özellikle hücumda Fenerbahçe'nin en etkili ismi olan milli oyuncu, ikinci yarının sonlarında değişiklik tabelasında numarası görmesinin ardından ise çılgına döndü.

78. dakikada yerini Diego Rossi'ye bırakan yıldız futbolcu, Vitor Pereira'nın bu kararı beğenmedi. İrfan Can, el hareketlerinin yanı sıra kenara söylenerek gelirken, Mesut Özil'e, "Ben böyle bir şey görmedim" dedi. 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, sinirli bir şekilde yedek kulübesine yönelirken, hocası Pereira ile iletişim kurmaktan kaçındı.

Girdiği 14 ikili mücadelenin 9’unu kazanan, 3 top kapıp 2 pas arası yapan ve 75. dakikada sarı kart görüp, 78. dakikada kenara gelen İrfan Can'ın oyundan alınması Fenerbahçeli taraftarları da çıldırttı. Sosyal medyayı ayağa kaldıran Sarı Lacivertli ekip taraftarları Pereira'nın bu hamlesine isyan etti.

Güncellenme Tarihi : 30.11.2021 10:34

İLGİLİ HABERLER