Spor
  • 29.1.2021 17:46

İrfan Can'ı Fenerbahçe'ye verdiler!.. Galatasaray Gedson Fernandes'i alırsa ligin gidişi değişir

Canlı yayında son dakika iddiası: Başakşehir, İrfan Can Kahveci'yi Fenerbahçe'ye verdi!

Son dakika haberi... A spor canlı yayınına bağlanan Levent Tüzemen: "Benim istihbaratıma göre Başakşehir'in İrfan Can Kahveci'yi Fenerbahçe'ye verecek. Oyuncunun kararı burada önemli nokta. Fenerbahçe, Galatasaray'dan daha fazla bonservis bedeli teklif etti." Canlı yayında açıklamalarda bulunan Levent Tüzemen, İrfan Can'ın Fenerbahçe'ye çok yakın olduğunu aktardı.

İrfan Can Kahveci transferinde son dakika haberleri peş peşe geliyor. İrfan Can Kahveci'nin Fenerbahçe'ye transfer olmasının an meselesi olduğu ifade edildi. A Spor canlı yayınına bağlanan Levent Tüzemen, kendi istihbaratının Başakşehir'in İrfan Can'I Fenerbahçe'ye verdiği yönünde olduğunu açıkladı. Tüzemen, Fenerbahçe'nin Galatasaray'a göre daha fazla para verdiğini vurguladı.

SON DAKİKA: "BAŞAKŞEHİR, İRFAN CAN'I FENERBAHÇE'YE VERDİ!"

İşte Levent Tüzemen'in A Spor canlı yayınında yaptığı açıklamalar!

"Transferler bazen rakibi güçlendirmemek için yapılır. Kızmamak gerekir. Ama İrfan Can Kahveci, Galatasaray'da daha rahat oynar. Öbür tarafta rekabete girer, Galatasaray'da o bölge boşta. Fenerbahçe, daha iyi para veriyor. Başakşehir'in oyuncuyu Fenerbahçe'ye vermek istemesi çok doğal."

Levent Tüzemen, Fenerbahçe'nin İrfan Can Kahveci için Deniz Türüç + para + satıştan pay vereceğini ifade etti.

Levent Tüzemen, Galatasaray'ın Gedson Fernandes'i transfer ederse ligin dengelerinin değişiceğini ifade etti. Usta spor yazarı Levent Tüzemen; "Galatasaray, Gedson Fernandes'in uçağını indirirse işte o zaman Süper Lig'de dengeler değişir." dedi.

Güncellenme Tarihi : 29.1.2021 17:47

İLGİLİ HABERLER