Spor
  • 19.1.2007 11:35

IRKÇILIKLA SUÇLANAN EMRE, SAHADA NE DEDİĞİNİ MENAJERİNE AÇIKLADI!..

Newcastle United’da oynayan milli futbolcu Emre Belezoğlu ile ilgili ırkçılık tartışmaları sürüyor.
      The Guardian gazetesinin haberine göre 30 Aralık’ta Everton ile oynanan karşılaşmadaki bir penaltı pozisyonunda Emre ile rakip oyuncular Tim Howard, Joseph Yobo ve Joleon Lescott arasında geçen bir pozisyon ardından, maç sonunda Newcastle’ın menajeri Roeder’in, ev sahibi takımın soyunma odasındaki konuşmalarıyla ilgili tartışmalar devam ediyor.
      Roeder’in, Everton soyunma odasında ise tam olarak ne dediği bilinmiyor ancak Newcastle menajeri, Emre’nin ırkçı sözlerini örtbas etmeye çalışmakla itham ediliyor. Roeder ise, yaptığı açıklamada, “Everton’daki maçımızda herhangi bir şeyi örtbas etmeyle çalıştığım iddialarını kesinlikle reddediyorum. Gerçek şu ki ben sadece Everton soyunma odasına giderek özür dilemek istedim çünkü benim bulunduğum yerde iki tarafın da oyuncuları arasında bizim kazandığımız penaltı pozisyonu sonrasında çirkin şeyler yaşandı" diye konuştu.
     
     “EMRE IRKÇI SÖZLER SÖYLEMEDİ"
      Rakip takımın soyunma odasında Emre’nin ırkçı sözler söylediği gerekçesiyle özür dilediği iddialarını da reddeden Roeder, “Emre bana ne söylediğini açıkça anlattı. Çok hoş olmasa da ırkçı sözler de değildi" dedi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 22:48

İLGİLİ HABERLER