Omurtak Caddesi üzerinde bulunan bir iş merkezinin ikinci katında bulunan TAGİD binasında Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile Tekirdağ Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Çorlu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince arama yapıldı. Polis ekipleri dernekteki bilgisayarlar ile çok sayıda dosya ve belgeye el koydu. Alınan dosyalar ve belgeler kolilere konarak incelenmek üzere Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
İş adamları derneğine polis baskını

Hızlı Özet
“Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bulunan Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği’nde (TAGİD) polis tarafından arama yapıldı.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İddianame tamamlandı! İşte Sadettin Saran ve Ela Rümeysa Cebeci için istenen cezalar!
Ünlülere yönelik yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında Fenerbahçe eski başkanı Sadettin Saran ve spiker Ela Rümeysa Cebeci hakkındaki iddianame tamamlandı. Uyuşturucu testleri pozitif çıkan Saran ve Cebeci'nin 10 yıldan az olmamak şartıyla cezalandırılmaları istendi.

Arnavutköy'de boşandığı eşi ve oğlunu öldürüp intihar etti
İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Davut Gökkaya, eski eşi Türkan Gökkaya’nın Boğazköy Mahallesi'nde evine geldi.

15 Temmuz'a 'tiyatro' dediler! Şehit ailelerinden CHP'li üyelere sert tepki
FETÖ'nün 15 Temmuz'daki hain darbe girişimine tiyatro diyen Bahçelievler Belediye Meclisi'nin CHP'li üyelerine şehit aileleri sert tepki gösterdi. 15 Temmuz gecesi yakınlarını kaybeden şehit aileleri "Kalkıp da '15 Temmuz diye bir şey yok' diyemezler" sözlerini kullandı.

Yenidoğan çetesinin öldürdüğü bebeklerin Adli Tıp raporları ortaya çıktı
İstanbul'da bebekleri anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk edip ölümlerine neden oldukları ve haksız kazanç sağladıkları öne sürülen 62 sanığın yargılandığı davada yeni gelişme yaşandı. Bebeklerin ölüm nedenlerine ilişkin Adli Tıp Kurumu raporundaki detaylar yürek yaktı.