Asayiş
  • 17.5.2004 00:13

İŞ ORTAĞI KADINI 10 YAŞINDAKİ KIZININ GÖZÜ ÖNÜNDE ÖLDÜREN KADIN YAKALANDI

ÖZCAN AYDIN
MANİSA (- Manisa'da, iş ortağını 10 yaşındaki kızının gözleri önünde tabancayla öldüren katil zanlısı bayan kuaför, Kırkağaç İlçesi Bakır Beldesi'nde yakalandı.


Edinilen bilgilere göre, Saruhan Mahallesi Murat Caddesi 126/A adresinde bulunan eski işyerine gelerek ortağı Leyla Uysal'ı 10 yaşındaki kızı Buse'nin gözleri önünde öldüren zanlı Hamide Kıynak, polisin araştırmaları sonucunda cinayetten 5 saat sonra yakalandı. Memleketi Kırkağaç İlçesi Bakır Beldesi'ndeki babasının evine operasyon düzenleyen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, katil zanlısı Hamide Kıynak'ı saklandığı evde yakaladı. Sağlık raporu için Manisa Devlet Hastanesi'ne getirilen Hamide Kıynak, cinayeti kendisinin işlemediğini ileri sürdü. Kıynak, daha sonra Adliye'ye sevk edildi.


Saruhan Mahallesi Murat Caddesi bugün saat 12.00 sıralarında meydana gelen olayda, çalıştığı eski iş yerine gelen Hamide Kıynak, tabancasıyla eski iş ortağı Leyla Uysal'a 3 el ateş ederek öldürmüş, daha sonra kullandığı tabancayı bir ağacın yakınına attıktan sonra kayıplara karışmıştı.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:13

İLGİLİ HABERLER