Spor
  • 9.7.2009 00:02

'İSABETLİ TRANSFERLER YAPTIK!..'

Kenan Öner, Dolmabahçe Sarayı'nda yapılan şampiyonluk balosu öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kendileri için güzel geçen bir sezonun ardından hem Fortis Türkiye Kupası'nda, hem ligde şampiyonluğa ulaştıklarını belirterek, ''Bu şampiyonlukların kutlamalarını İstanbul ve Anadolu'nun çeşitli illerinde yaptık. Bu akşam da son kutlamamızı yapıyoruz. Akıllarda kalacak bir geceyle kutlamalarımızı tamamlamak istiyoruz. Bu, Beşiktaş camiasının hakkıydı. Beşiktaşlar, çok meşakkatli ve stresli yıllar yaşadı. Takımımız elindeki şampiyonlukları kaçırdı. Bunun yarattığı travmalar, sıkıntılar oldu. Bu sezon onları geride bıraktık ve camiamızı mutlu ettik'' diye konuştu.

''NOKTA TRANSFERLER YAPTIK''
Öner, takımlarında eksik olan bölgelere isabetli transferler yaptıklarını dile getirdi.
Yeni sezon fikstürünü değerlendiren Öner, ilk 4 hafta maçlarını kazanarak, Galatasaray ile 5. haftada yapacakları derbi maça moralli bir biçimde çıkmak istediklerini ifade ederek, şunları kaydetti:
''İyi bir takımız, transferlerimiz iyi. Şampiyonluğun getirdiği bir özgüvenimiz ve oturmuş bir havamız var. Eksik kaldığımız, zaaflarımızın olduğu yerlere de nokta transferler yaptık. Herkes için, Beşiktaş'tan gidenler ve gelenler için de hayırlı olsun. Özellikle dün gelen Ferrari, defansımıza iyi ivme kazandıracak bir arkadaşımız. Güçlü bir futbolcu. İtalya'da kendini kanıtlamış. Bu sezon Nihat'ı da göreceksiniz.

Gençlerimiz var ayrıca. Onlar da Beşiktaş'ın geleceği. İyi bir kadro kurduk. Bu özgüvenle çok iyi yerlere geleceğimize inanıyorum.''

Öner, Kasımpaşa'nın transfer etmek istediği oyuncuları Tomas Zapotocny'nin, yeni kurdukları kadroda oynama olanağı bulamayacağını ifade ederek, ''Ama oynaması lazım ve futbolcu oynayarak bir yere geliyor. Menfaatlerimizin uyuştuğu bir noktada buluşursak tabii ki gidebilir'' dedi.

''KENDİMİZİ SÜPER KUPA'YI KAZANMIŞ SAYIYORUZ''
Bir basın mensubunun, ''İspanya'da katılacağınız Barış Kupası'nda finale kalırsanız, final maçı, Süper Kupa maçının tarihiyle çakışıyor. Bu durumda ne yapacaksınız?'' biçimindeki sorusuna Öner, ''İlgili merciler düşünecek ama Barış Kupası zor bir yer. İnşallah öyle bir noktaya geliriz. O zaman federasyon bunu düşünecektir. Biz, 2 kupayı da kazandığımız için Süper Kupa'yı kazanmış sayıyoruz kendimizi'' yanıtını verdi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:24

İLGİLİ HABERLER