Gündem
  • 31.8.2007 12:11

İŞÇİLERİNE ABDULLAH GÜL TİŞÖRT VE ŞAPKALARI GİYDİRDİ

İŞÇİLERİNE ABDULLAH GÜL TİŞÖRT VE ŞAPKALARI GİYDİRDİ

      <ı>Abdullah YANGIN DHA

      ADANA'da, Abdullah Gül hayranı olan ayakkabı imalathanesi sahibi 45 yaşındaki Bahri Usta, üzerinde ‘11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ yazılı tişört ve Beşiktaş’ı simgeleyen futbol topunun ve Gül’ün fotoğrafının bulunduğu ‘En fanatik arkadaşım’ yazılı tişörtler yaptırdı, işçilerine giydirmeye başladı.
      Sarıyakup Mahallesi’ndeki 4 katlı işyerinde 100 işçi çalıştıran Bahri Usta, Abdullah Gül’ün seçilmesinin ardından reklamcı Namık Öztoprak’la görüşüp, özel tişört ve şapka siparişi verdi. Usta, üzerinde ‘11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ yazılı şapka ile karikatür çizimi de andıran Gül’ün taraftarı olduğu Beşiktaş’ı hatırlatan bir futbol topuna vururken fotoğrafının bulunduğu ‘En fanatik arkadaşım’ yazılı tişört bastırdı. Bu tişört ve şapkaları işçilerine giydiren Usta, “Cumhurbaşkanına en kısa zamanda özel tasarım 42 numara bir ayakkabı da yapıp göndereceğim. Cumhurbaşkanlığı seçimi bittiğine göre, artık gül gibi geçiniriz'' dedi.
      İşyerine Cumhurbaşkanı Gül’ün dev posterini de asan Usta’ya şapka ve tişörtleri yapan reklamcı Namık Öztoprak ise, aynı tişört ve şapkalardan 2 bin sipariş daha aldıklarını, aynı dizaynda yastık da imal ettiklerini söyledi. Öztoprak, yastık, şapka ve tişörtlerin perakende olarak tanesi 15’er YTL’den satıldığını açıkladı.

 

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 16:36

İLGİLİ HABERLER