Asayiş
  • 28.5.2013 10:42

İşe gitmeyen kocasına bakın ne yaptı ?

Adana’da bir kadın, işe gitmeyen kocasının kolunu ısırdı. Eşini darp da eden kadına 3 bin lira para cezası verildi.

Emek Mahallesi’nde oturan 10 yıllık evli ve 1 çocuklu İrfan D. (47) ile eşi Ayşe D. (38), iddiaya göre 7 Temmuz 2012’de iş konusunda tartıştı. Bir çiftlikte çobanlık yapan İrfan D.’nin işe gitmemesi üzerine öfkelenen kadın, çıkan tartışmada eşine taşla vurdu; ayrıca yumruklayıp, kolunu ısırdı. Araya girenler İrfan D.’yi eşinin elinden güçlükle kurtardı. Eşinden yediği dayak ve ısırmayla yaralanan adam, götürüldüğü hastanede ayakta yapılan tedavisinin ardından, polise giderek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine eşini döven Ayşe D. hakkında Adana 8’inci Sulh Ceza Mahkemesi’nde ’basit yaralama’ suçundan açılan dava karara bağlandı.

1 yıl 6 ay hapis cezası ile cezalandırılması istenen kadın, eşini dövdüğünü kabul ederken, "Kendisi benimle ve çocuğumla ilgilenmeyen sorumsuz biridir. Bu nedenle aramızda sık sık tartışma yaşanmaktaydı. İşe gitmediği gibi kavga çıkarıyordu. Ben de sinirlenip taşla vurup kolunu ısırdım" dedi.

Eşinin her ay elinden parasını alıp, kendisini dövdüğünü iddia eden İrfan D. ise, "Paramı alıyor ama kadınlık görevlerini yerine getirmiyor. Üstüne de dayak atıyor" diyerek eşinden şikayetçi oldu.

 

(İHA)

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 14:57

İLGİLİ HABERLER