Dünya
  • 20.11.2020 23:34

İşgalden kurtarılan Ağdam’da ilk namaz

Azerbaycan ordusu, işgalden kurtarılan Ağdam’a Azerbaycan bayrağı dikti

Azerbaycan ordusu, Ermenistan'ın boşalttığı Ağdam'a Azerbaycan bayrağı dikti. Ağdam'daki Cuma Camisi, Azerbaycan askerleri tarafından temizlendikten sonra camide ezan okundu ve Cuma namazı kılındı.

MSB: "Yıllar sonra Ağdam'da ezan sesi duyuldu" - Son Dakika - Kayseri Son  Dakika Haber

Milli Savunma Bakanlığı Twitter hesabından, Ermenistan silahlı güçlerinin Ağdam ilinden imzalanan ateşkes gereği çıkmasının ardından Azerbaycan ordusunun şehre girmesine ilişkin videolu bir paylaşımda bulundu.

İşgalden kurtarılan Ağdam kent camisinde ezan okundu

Bakanlık paylaşımında "Kahraman Azerbaycan ordusu, öz toprağı olan Ağdam'a şanlı ay yıldızımızı astı. Yıllar sonra Ağdam'da Ezan sesi duyuldu. Azerbaycan askerleri, Ermenistan ordusunun tuzakladığı mayın/EYP'leri tespit ve imha çalışmalarına başladı. Ağdam, her şeyiyle güvenli hale getirilecek" ifadelerine yer verdi.

MSB: Yıllar sonra Ağdam'da ezan sesi duyuldu - Sputnik Türkiye

Milli Savunma Bakanlığı'nın paylaşımında "Yıllar önce binbir zulüm ve işkenceyle öz toprakları işgal edilen Azerbaycan Türkü kardeşlerimiz, bugün kendi topraklarına dönüyor. Kardeşlerimizin inandıkları gibi özgürce yaşayacakları #Ağdam’da bugün ilk ezan okundu, ilk namaz kılındı" denildi.

Azerbaycan ordusu Ermeni işgalinden kurtarılan Ağdam'a bayrak dikti... Kent  camisinde ezan okundu

Azerbaycanlı asker kilisede ezan okudu

Güncellenme Tarihi : 20.11.2020 23:56

İLGİLİ HABERLER